Tofas Team

Tam Versiyon: elektrıksel sorun ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar merhaba aracımda elektrıksel bır sıkıntı var sırasıyla anlatayım
farlar kapalıyken sag ve sol sınyal calısıyor
parklar ve sısler acıkken sol sınyal calısıyor fakat sag sınyal calısmıyor
kontak kapalıyken dortlu flasor dugmesıne basmak ve basmamak arasında dugmeyı ıttıgımde gaz gostergesının oldugu kısıma elektrık gelıp gıdıyor gaz devreye gırıp cıkıyor.

bu sorunlar acaba neyden kaynaklanabılır. şase mı var ? sıgorta kutusumu arızalı ? bı yerde kablo kacagımı var dır ?
Şase problemi gibi geldi.. Sinyallerinizi söküp ampullerini çıkardıktan sonra güzelce yerleştirip yerine takmadan deneyin derim.. Bende sinyal ampulünün şase yapmasından dolayı dörtlüde çok çekmiştim..

Bu arada dörtlüye yarım bastığınızda kontağın açılması çoğu araçta var olan bir durum. Benim aracımda da var arkadaşların aracında da mevcut.. Ben hırsızlık olaylarına karşı dörtlüyü ayırmayı düşündüm ancak çalacak olan hertürlü çalar diyerek vazgeçtim Smile Sanırım buna orjinal olmayan sinyal flaşörünün neden olduğunu söyleyebiliriz. Ne kadar doğrudur bilmiyorum..

Parkların şaselerinin sinyal ile bağlantılı olup olmadığınıda kontrol edin olur ya amerikan sinyal yapmışsınızdır şasenin birini parktan almışsınızdır..
tesekkur ederım aksam ısten cıktıgımda evde bu dedıklerını bır uygulayım
kardeşim sinyal flaşöründe gibi geldi arıza bende çok çektim ondan sinyal donup kalıyordu parklar ve kısalar yanmıyordu değiştirdim sorun ortadan kalktı
Dörtlü anahtarı değişecek o arızayı iyi bilirim arkadaşımın arabasında da vardı sıkışık bir zamanda sorunu halletmem gerekti butonu dağıtıp toplamıştım ama yenisini almak gerek
diğer sorun içinde sağ sinyalin şase kablosunu bi kontrol et önce park ve sis kablolarınıda kontrol et