Tofas Team

Tam Versiyon: Şahin-Accent
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
2000 model ie Şahini 2005 model 1.5 CRDi dizel Admire accentle takas için düşünüyoruz. Şahinimde arka sol ve sağ çamurlukta çürükler var. Çürük resimde görüldüğü gibi. Değişeni yok orjinal. Diri araç. boyada vurulmamış. 3.sahibiyiz denebilir. Orjinal fabrika çıkışlı LPGli. Benzin deposu alt tarafta o yüzden bagajı baya geniş. 2 de çıkmayacağı yokuş tanımam Big Grin hatta 3 bile istiyo Big Grin ama satmak istiyoruz klimalı olsun istiyoruz. 10500 sayarsa razıyım Big Grin balatalar nisanda triger martta falan değişti Big Grin lastikler yeni. Accentte 95 binde yazıyor. doğru mu bilemem baktırcaz. orjinal değişeni

[Resim: 3806gp.jpg] yok demiş

Sizlere güvendiğim için Bilgilerinizi almak istiyorum
Accent Alacaksan Km'lerine Ticariden Çıkma Olup Olmadığınıa . Ki 1.5 Crdi 'nin Km'sinin O KAdaR olacağını Sanmam . Ve Ne Kadar İstiyor Araca ?
(24.06.2014, 00:36)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Accent Alacaksan Km'lerine Ticariden Çıkma Olup Olmadığınıa . Ki 1.5 Crdi 'nin Km'sinin O KAdaR olacağını Sanmam . Ve Ne Kadar İstiyor Araca ?

O KAdaR olacağını Sanmam derken ?
Fazla mı az mı ? 15.500
Valla Kardeş Benim Arkadaşım Sürekli Bu Aracın Alım Satımını Yapar . 2007 Model Orjinal 90Bindeki Araçları 22 23 Civarı Satıyor Ve Araçlarıda Araç Yani . Boyasız Kazasız Orj Araçlar . Fazla Sevmem Bu Kore Tenekesini Fakat . Sanmam Km'sinin Orj Olacağını Heleki Dizel Olunca . Alırsan Kontrol Ettir Fakat Hiç Tavsiye Etmem O Tenekeyi . Bi Kaç Deneyimim Oldu Bu Tenekeyle . En Ufak Bir El Freni İle Araçın Her Bir Yanı Bir Yana Dağılıyor . Can Güvenliğin 0 . 15 Bin Civarı Birşey Alacaksan Golf IV Al Derim .
(24.06.2014, 00:42)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Valla Kardeş Benim Arkadaşım Sürekli Bu Aracın Alım Satımını Yapar . 2007 Model Orjinal 90Bindeki Araçları 22 23 Civarı Satıyor Ve Araçlarıda Araç Yani . Boyasız Kazasız Orj Araçlar . Fazla Sevmem Bu Kore Tenekesini Fakat . Sanmam Km'sinin Orj Olacağını Heleki Dizel Olunca . Alırsan Kontrol Ettir Fakat Hiç Tavsiye Etmem O Tenekeyi . Bi Kaç Deneyimim Oldu Bu Tenekeyle . En Ufak Bir El Freni İle Araçın Her Bir Yanı Bir Yana Dağılıyor . Can Güvenliğin 0 . 15 Bin Civarı Birşey Alacaksan Golf IV Al Derim .

Tofaşta giderkende can güvenliğim pek ii sayılmaz Big Grin Şahin 2000 model diye bunu satıp hem çok para verip düşük modelli araba almam diyo peder Big Grin bide wolksvagenin parçası çok pahalıymış öle diyo Big Grin Big Grin
Smile Alakası Yok . Ve uzun Ömürlü uzun Ömürlü Parçaya Sahip Bir Grupdur VW Grubu . 1 Kere Alman Konforunu Tadınca Bidaha Tanımaz Kore Vs . Smile


Şahsen Audi Kullanıcısıyım Aynı Zamanda . Alman Konforu İle Tanışdım Tanışalı Başka Ülkeler Tanımam . Ha Bu Arada Vw Grubu Derim . Smile .


Baban Az Yaksın Çooooook Gitsin Derse Başka Araçlarda ÖNere Bilirim . Smile .
(24.06.2014, 00:51)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Smile Alakası Yok . Ve uzun Ömürlü uzun Ömürlü Parçaya Sahip Bir Grupdur VW Grubu . 1 Kere Alman Konforunu Tadınca Bidaha Tanımaz Kore Vs . Smile


Şahsen Audi Kullanıcısıyım Aynı Zamanda . Alman Konforu İle Tanışdım Tanışalı Başka Ülkeler Tanımam . Ha Bu Arada Vw Grubu Derim . Smile .


Baban Az Yaksın Çooooook Gitsin Derse Başka Araçlarda ÖNere Bilirim . Smile .

Reno 19 da olur Sedan Big Grin 2000 den aşağı almam 6000 tl den yukarı üste parada vermem diyo Big Grin Ben wolksvagen polo classic 1.6 sedan istiyodum 100 beygir olanlarından Big Grin onlarda pek nadir bide pahalı Big Grin
Vala Büyük Babamın' Vardı Polo Classic 1.6 100 Beygir . Çok Az Yakardı Sağlam Araçdı . Smile Tavsiye Ederim Polo Classic .
(24.06.2014, 10:00)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Vala Büyük Babamın' Vardı Polo Classic 1.6 100 Beygir . Çok Az Yakardı Sağlam Araçdı . Smile Tavsiye Ederim Polo Classic .

Fiyatıda ii Big Grin
Evet Smile
Sayfalar: 1 2 3