Tofas Team

Tam Versiyon: Fan Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar.Sorunum bugün başladı.Tam olarak anlam veremedim.Aracın hararet göstergesi 70 civarında.Arabayı kitleyip gidiyorum motoru soğutuyor iyi hoş aradan on dakika geçiyor kitli arabanın fan yine çalışıyor.Aklıma fan müşürü geliyor arızalandı mı acaba yoksa başka bir sorun mu var? Sağlama almak için fan kablosunu çekip eve çıktım.Sizce sorun ne olabilir? Yardımlarınız için teşekkürler.
%90 Fan müşüründendir.
Fan müşürü kendi kendine aç kapa yapıyor olabilir ilk defa duyuyorum böyle bişey onu değiştirmekle başlayabilirsin
abi fanda manuel düğme varsa sıkıntı ondan dolayı da olabilir diye düşünüyorum.
berko10 sen süpersin kardeşim.Benden önceki adam manuel fan yapmış onu iptal etmiş ama kabloları duruyor ondanda kaynaklanabilir doğru dedin.Tavsiye olarak ne dersin onu tamamen kökten iptal mi etmeliyiz Huh
abi kablolara anahtar bağlayıp zor durumda kullanmanı tavsiye ederim. fan otomatik olarak devreye girmiyor mu ?
İptal etmelerinin sebebi anahtarı eritmesidir araya röle koymaksızın manuel fan yapılması doğru değil sen şimdilik kabloları yalıt sağa sola temas etmesin sonra elektrikçide röleyle yaptırırsın
Evet falcon aynen öyle doğru diyorsun.Kablonun kenar kısmını açık bırakmıştı hatta.Motor ustam manuel fan için düğme yaptır onuda kullanırsın demişti yaptırmamıştım anahtar.Kabloları hazır şekilde iç kısımda duruyordu.Peki o kabloları tamamen iptal etsem yinede müşürü değiştirmem gerekir mi?

berko10 kardeşim fan otomatik çalışıyorda iki gündür fanda bir düzensizlik hissediyordum.Bugün arkadaş arabanın fanı çalışıyor diye uyarmasa belki yolda kalmıştım.
abi fan müşürü bozuk olabilir değiştirmende fayda var.
Kabloları iptal et ya da sağlama al her neyse sonra tekrar incele sıkıntı devam ederse müşürü değiştir
Sayfalar: 1 2