Tofas Team

Tam Versiyon: Teyp Ve sis Farı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar arkadaşlar dün aracımın bütün aksamları sorunsuz çalışıyodu fakat bugün aracın teybini açayım dedim teypte hiç elektrik yok ve tavan lambası + sis farı çalışmıyor fakat normal araç farları çalışıyor sadece teyp sis farı bide tavan lambası çalışmıyor ve arabada set var anfi kutu bas felan şuan araba gece bile tek marşta çalışıyor normalde 3 4 marşta alıyordu araçta acaba ne sorun var anlayamadım yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden.
Sigorta patlamış olabilir.Ön sağ koltuğun altında sigorta kutusu var orda hanginine bağlıysa onu değiştirmen lazım. Sigortalar ucuz. Hepsinden al koy torpidoda dursun bi kutuda, arada lazım olur.
çakmaklık sigortasına bağlamışlar galiba hepsini onunda gücü yetmemiş atmış
Götür bi elektrikçiye teyp ve sisi ayrı direkt aküden gelen bi kaynaktan beslesin tavan lambasının hattında oynama varsa orjinaline çevirsin
(13.06.2014, 00:06)Falcon417 yazdı: [ -> ]Götür bi elektrikçiye teyp ve sisi ayrı direkt aküden gelen bi kaynaktan beslesin tavan lambasının hattında oynama varsa orjinaline çevirsin

(12.06.2014, 18:46)Hkn07 yazdı: [ -> ]Sigorta patlamış olabilir.Ön sağ koltuğun altında sigorta kutusu var orda hanginine bağlıysa onu değiştirmen lazım. Sigortalar ucuz. Hepsinden al koy torpidoda dursun bi kutuda, arada lazım olur.

Bugün yaptırdım sigortası patlamış 20 lik sigorta taktı düzeldi çakmak yerine bağlamış :S
Sorun Çözüldüğüne Göre Konu Kilit
[Resim: kilit.png]