Tofas Team

Tam Versiyon: iki amfi baglama sorunu.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum kapasitor var bi tane pramier in amfisi bitanede ismi yazmayan bi amfi Smile herneyse kapasitorden direk kablo cekerek normal bi sekilde bagliyorum skinti yok ikinci amfiyi bagladigimda resmen pistonlar hoparlorlerin icine kacmis gibi ses cijiyor tik tik tik ediyor arac calisirken stop halde sorun yok bu neden kaynaklaniyor.nasi cozeriz?remote kablosundanmi kaynaklaniyor rca kablolarindan mi?
Büyük ihtimal RCA kablolarındandır başka RCA bulup döşemeden dışarıda teypten amfiye götürüp bağla birde öyle dene olmazsada teybin çıkış amfinin giriş olarak RCA yuvalarına soyulmuş kablo dolayıp şase ver, amfi elektrik kaçırıyorda olabilir.. Güzel bir anfi alıp elindeki iki amfiyi emekli etmen daha sağlıklı olur. Çift amfin eğer tek elektrik kablosu çekili ise zorlar, kabloyu yakma olasılığı bile yüksek..
(08.06.2014, 22:58)GyRFaLCoN yazdı: [ -> ]Büyük ihtimal RCA kablolarındandır başka RCA bulup döşemeden dışarıda teypten amfiye götürüp bağla birde öyle dene olmazsada teybin çıkış amfinin giriş olarak RCA yuvalarına soyulmuş kablo dolayıp şase ver, amfi elektrik kaçırıyorda olabilir.. Güzel bir anfi alıp elindeki iki amfiyi emekli etmen daha sağlıklı olur. Çift amfin eğer tek elektrik kablosu çekili ise zorlar, kabloyu yakma olasılığı bile yüksek..

Anladim tesekkurler.zaten amfinin biri sorunlu degistireyim en iyisi.