Tofas Team

Tam Versiyon: Yavaş Gaz Dolumu.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar aracıma gaz alırken pompayı takınca gazı depoya çok yavaş atıyor. Pompayı çıkarınca da tapmonun ordaki yani gaz tabancasını taktığı yerden yaklaşık 20 santim kadar uzağa 2-3 saniye kadar gaz atıyor. Yani deponun hortumundan uca kadar olan gazı atıyor. Sorunum şunlar:

Gaz çok yavaş doluyor---
* Sebebi nedir?
* Nasıl çözülür?
* Büyük bir sorun açar mı?
* Masrafı nedir?
* Kendim yapabilir miyim?
lpg dolum ağızı arızalıdır..içinde bilya gibi bişey var o bozuktur..lpg dolum ağzını değiştirirsen düzelmesi gerekir
(07.06.2014, 01:26)qarabasan yazdı: [ -> ]Selamın aleyküm arkadaşlar aracıma gaz alırken pompayı takınca gazı depoya çok yavaş atıyor. Pompayı çıkarınca da tapmonun ordaki yani gaz tabancasını taktığı yerden yaklaşık 20 santim kadar uzağa 2-3 saniye kadar gaz atıyor. Yani deponun hortumundan uca kadar olan gazı atıyor. Sorunum şunlar:

Gaz çok yavaş doluyor---
* Sebebi nedir?
* Nasıl çözülür?
* Büyük bir sorun açar mı?
* Masrafı nedir?
* Kendim yapabilir miyim?

as gaz yavaş doldurması popadanda yapabilir banada aynısı oluyor hatta yeni değiştirdim dolum ağzını ondan sürekli aynı yerden gaz alamaya bakıyorum..
Dolum ağzını kendin değiştirebilirsin al değiştir tekrar dene
Tamam alayım da takarım denerim. Smile
Ayni sorun bndede vardi gaz koyuyodu dolum yerinin tampon arkasindaki somundan gaz atiyodu borudaki gazi bosaltiyodu gaz koydugum zmn o gaz bosalana kdr arabanin basinda bekliyodum millet sigara fln atmasin die Big Grin onu bide gaz ayarini 50 tlye yaptirmistim geçirdi galiba Big Grin
anlattığın sorunlar bendede vardı 1 sene böle çektim yavaş yavaş gaz alıyo ayrıca tabancayı çıkarınca 4 5 saniye kadar gaz fışkırtıyordu
dolum ağzını değiş düzelmesse şamandırada sorun olabilir benimkinden biliyorum
Sanırım gaz dolum ağzından... Frown Yenisini alayım takabilirsem kendim takmaya çalışırım. Smile