Tofas Team

Tam Versiyon: Motor tarafından gelen egzoz sesi???
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba.

Geçen gün egzozun orta susturucusunu değiştirttim. Fakat motor soğukken arabayı hareket ettirdiğimde pır pır pır diye motor tarafından ses geliyor. Egzozcuya tekrar gittim motor sıcak olduğu için herhangi bir anormallik yok dedi. ama her sabah arabayı sürdüğümde ya da gaza yüklendiğimde egzoz delinmesinde çıkan ses gibi pır pır pır ediyor. sizce nedeni nedir arkadaşlar?
abi videosunu çekersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Egzoz manifoldunun egzoz çatalıyla bağlandığı yerden de ses üfleme gelmiyor. manifoldun motora bağlandığı yerden ses geliyor. video eklemeye çalışayım kardeşim benim.
Manifold contası patlattın belkide şişenin kapağını delip su püskürterek test ediyorlar
(06.06.2014, 13:37)Falcon417 yazdı: [ -> ]Manifold contası patlattın belkide şişenin kapağını delip su püskürterek test ediyorlar

Mustafa çok sağol. bir an şişenin kapağını delip deniyorlar deyince gülme krizine girdim nedensizSmile))))))) deneyim bakalım manifold contası mı gitmiş? conta ücreti ve işçiliği hakkında bilginiz var mı arkadaşlar?
50tl falan işçilik 10l conta zaten
ayağını egsoza kapattığında da belli olur. araba çalışır ve bariz duyulur
(11.06.2014, 16:52)sniper_4949 yazdı: [ -> ]ayağını egsoza kapattığında da belli olur. araba çalışır ve bariz duyulur

egzozun arka tampondaki çıkışını mı kapatıp dinleyecez?
Mustafa dediğin gibi yaptım. pet şişeyle su fışkırttım, manifoldun sol tarafında bir tane mil var ordan kaçak var. manifoldun termostata en yakın tarafında. fakat milin yarısı tornalı yarısı tornasız yani ucunda sıkabileceğim bir somun yok. ne yapmam lazım?
Eksozcuya görünmekten başka çaren yok gibi ya da bi tornacıya gösterebilirsin
Sayfalar: 1 2