Tofas Team

Tam Versiyon: Kaç watt hoparlör destekler ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar telefunken ca102 teybim var navitech hoparlörlerden almayı düsünüyorum kaç watt'lığı destekler acaba yardımcı olabilirmisiniz. Ürünün 200w 260w ve 320w şeçenekleri bulunmaktadır.
Istedigini tak sorun olmaz ama navitec yerine jvc , pioneer felan al ileride de jvc veya pioneer teyp alirsin ses baya kaliteli cikar.
önemli olan bu 200w-600w lar değilde bunun rms değerleri ana ünitenin ve kolonların rms değerleri ne kadar yakınsa okadar iyi ses alırsın.
kolonların rms değerler yüksek senin teybin rms değeri 25w civarında olucak ondan kolonları tam beslemicek ve az ses çıkacaktır.
O teybe ne takilirsa takilsin ses kotu olcak en azindan Pioneer alsin ileride teybi degistirirken Pioneer alir o zaman gayet guzel olur. Simdi navitec oval alcak ilerde teyp degisirse bu sefer ovaller yetersiz kalcak
O zaman pioneer alıyim kadir dediğin mantıklı. Önerebileceğin bir model var mı ? Şu model nasıl pioneer TS-1034R
Mobilde oldugumdan arama yapip tavsiyede bulunmak zor oluyo kisaca soyle soyleyim hoparlorlere bakin Gokhaninda dedigi gibi wat degeri disinda rms degerine bakin rms en yuksek olani secin
Eskisi gibi pioneerde efsane olan cok tercih edilen model yok onun icin ozellikle sunu alin diyecegim model yok
Alpine Sxe-1725S (16Cm) Koaksiyal 2 Yollu 220W 40w rms değeri arkalara takmak için bunu alsam nasıl olur? Birde bunların cm'leri var sanırım 10 ve 13 cm olanları kapı için 16\17 cm olanlar arka hoparlör için galiba yanlış mı tahmin ediyorum.
13cm kapıya alacaksan arkaya oval bakacaksın 6x9 diğe yazar