Tofas Team

Tam Versiyon: Sade dış boyası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar sade dış boya komple ne kadar tutar sizce ? Kırmızı olan aracımızın 94 ten beri aynı boyası biraz renk ağırmış durumda ve normal olarak hafif çizikleride var yazın ortası gibi boyattırsak diyoruz sizce boyatmalımıyız satarken falan sıkıntı olurmu satışta zorlanırmıyız.?

Ustamın verdiği fiyat parça başına 150 lira.4 kapı ,tavan ,bagaj ,ön kaput ve 4 adet ön ve arka çamurluk olarak 11 parça ediyor sanırım oda 1650 lira ediyor ve fırın boyamı yapıyorlar ?.

Araç fi854 nar çiçeği.
çok demiş. parça başı max 100 idealdir. fırın mı atacak boyayı?
(14.05.2014, 17:08)sniper_4949 yazdı: [ -> ]çok demiş. parça başı max 100 idealdir. fırın mı atacak boyayı?

Arka çamurluğu garaj kapısına sürtünce sade arka çamurluk 150 lira almıştı parça başı 150 lira alıyorum demişti komple boya sormadım ama sanırım fırın boya olur değilmi tek tek boyamaktansa Big Grin
çok para demiş hacı.bence boyatma pasta cila falan çekin bence çünkü full boyalı araba var boyasız araba var.satarken sıkıntı olur full boyalı diye fiyat kırmaya kalkarlar.
Boyanın başına ne geldiyse formula marka pasta ciladan geldi o markaya lanet olsun bu kadar kısa ve öz...
Kardeş bana ulaş bi şekilde boyanı düzeltelim. Boyatma en son caren olsun.
Özelden yazdım burdanda yazayım neler yapabiliriz.Yarın sonax marka parlatıcı cila yapayımmı 3 4 ayda bir yaparım 3 ay falan oldu yapmayalı. ?
Arkadaşlar boyanın düzene girmesi için pisyancı(Mustafa) öneriler verdi fakat nakit sıkıntısından dediği ürünü alamadım bende güzelce yıkayıp 1 senedir senede 3 kere kullandığım sonax parlatıcı cilayı attım tekrardan şuan istediğim gibi oldu demekki cilanın artık zamanı gelmiş.

[Resim: zRjpnD.jpg]