Tofas Team

Tam Versiyon: dogru duzgun yol yok :/
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Edirne de aynı yollar hele ki mahalle araları doğal gaz çalışmaları vardı geçen sene hala yollar bozuk geçen sene doğanım vardı ön lastikler o doğal gaz borularının geçtiği çukurda düştü kapatıldığı halde araba asılı kaldı traktörle çekmiştik Big Grin
bugün karlığı kırmış bulunuyorum çukur yüzünden Big Grin aynı yere ikinci kez düşülmez ki Big Grin
Cumlemize gecmis olsun o zaman daha cok on duzene girecez cok karlik kirilacak cok kazalar atlatilacak hatta Allah korusun olumcul kazalara bile sebep olacak bu cukurlar.

(11.05.2014, 11:24)yunus emre erşahin yazdı: [ -> ]Konyanın yollarının da pek düzgün olduğu söylenemez, geçen bi asker uğurlamaya gidelim dedik köy yolundan beter yollar metre başı çukur, patır kütür gittik yolda ön düzenmi kalır arabada süspansiyon mu, Allah rızası için cebinize atın çalın ama şu yolları bi yapın ondan sonra çalın arkadaş!

Abicim daha gecen ay gittim elbette var cukur ama boyle degil yav burdaki yollara gore gercekten cok iyi orasi.onu basik arka orj. Yaylar burda 4 kisiyle surtuyo cogu yerde orda 6 kisi bindik bagaj full bikere bile surtmedi.gercekten cok buyuk fark var.
ben köye gidip gelirken düz yolda kaç defa altını vuruyorum, çukurları geçtim artık asfalt bile şişik şişik Smile
izmir zaten Allah a emanet yol yok
Sayfalar: 1 2