Tofas Team

Tam Versiyon: soudlife marka oval kolon hakkinda bilgisi olan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
1 cift pioner ovalim var 1 cift soundlife kolon buldum 600 wat 65 lira amfim 5 kanal chmpion serisi bas ve bi cift pioner oval bagli bu soundlife alayimmi daha once hic sesini dinlemedim vqrmi bu konuda yardimci olacak
Bence yine pioneer alın almışken daha verimli olur
(30.04.2014, 23:04)asibesiktasli yazdı: [ -> ]1 cift pioner ovalim var 1 cift soundlife kolon buldum 600 wat 65 lira amfim 5 kanal chmpion serisi bas ve bi cift pioner oval bagli bu soundlife alayimmi daha once hic sesini dinlemedim vqrmi bu konuda yardimci olacak

Aldığınız yerde dinletmiyorlar mı ? Şayet öyle ise almayım zaten..
65 Liraya oval alıyorsunuz nasıl bir ses beklenirki o hoparlörden.. Almışken adam gibi birşey almak lazım. Pioneer, Alpine, Jbl, Cadence bunlara para yetmez diyorsanız goldmaster kenwood gibi ürünlere yönelin..
anfiye bağlanacaksa sıkıntı yaratabilir pıonerdan şaşma derim paranı çöpe atma ucuz die.
(30.04.2014, 23:57)hoppaa yazdı: [ -> ]anfiye bağlanacaksa sıkıntı yaratabilir pıonerdan şaşma derim paranı çöpe atma ucuz die.

Pioneer'dan şaşma derken yanlış yönlendirmede yapmayalım 70 lirayada pioneer var 170 lirayada..
Dinleyip sorup soruşturup karar vermek gerek. Önce nasıl bir ses istediğinize karar vericek daha sonra o sesi yakalayacak hoparlör ve onu besleyebilecek bir amfi almanız gerekecektir..

Amfi 7 kanalda olsa dandik olmayacak diye birşey yoktur. Önemli olan kanal başına kaç watt kaç rms verdiğidir. Omaj değerleri alınacak seste önemlidir.
Amfi ve hoparlörün watt rms değerlerinin örtüştüğü bir sistem kurun.. Ne amfinin kaldıramayacağı hoparlör alın nede yakacağı..

Kısaca demek istediğim dandik ürünlerden uzak durun özellikle kaliteli markalı ucuz ürünlerden.. Markaya para vermeyin,paranızı biriktirin üst modellerini alın.