Tofas Team

Tam Versiyon: Sislere Xenon hakkında yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Beyler sislere h3 8000k mı alsam yoksa h7 8000k mı uydurup taksam ? aydınlatma olarak hangısı tatmin eder ? h3 8000k aydınlatma olarak kullananlar yetersiz yazmışlar yardımınızı bekliyorum.
(28.04.2014, 22:42)bursa16 yazdı: [ -> ]Beyler sislere h3 8000k mı alsam yoksa h7 8000k mı uydurup taksam ? aydınlatma olarak hangısı tatmin eder ? h3 8000k aydınlatma olarak kullananlar yetersiz yazmışlar yardımınızı bekliyorum.
Toprağım H3 8000k aydınlatma olarak yetersiz derken farları kapatıp sislerle gezmeyi düşünmüyorsun herhalde ? Sislere takılan tüm xenonlar görseldir,aydınlatma amaçlı değildir,sis'i ancak sarı ampul kırar.Ben H3 30000k kullandım,devamlı park-sis gezerim,yeterliydi,tabi bu aydınlatması fazla olduğu anlamına gelmesin maksat görsellik(sisli havada görüş sıfır).Benim aklımda olan bir planı ortaya koymuşsun.Bunu zamanında bende düşündüm,Bişekilde H7 xenon ampulu uydurup sığdırsam nasıl bir aydınlatma,nasıl bir görüntü yakalarım diye hep merak etmişimdir.Bunu yapabilirsen,bizimle paylaş bi görelim nasıl durmuş Big Grin
Sislerin tası olsun camı olsun yapı itibariyle kısalar gibi aydınlatamaz h serisi xenonda sadece duyun şekli değişiyo ister h3 koy ister h7 istersen h11 koy bi fark olmayacak ampulun duruşunu değiştirerek aydınlatmada değişiklik yaparsın o zamanda karşıdakinin gözünü çok alır , sislere taktığınız xenonu uzun yolda ve karşıya sıkıntı açacak yollarda kullanmayın şekil amaçlı uygun yerlerde kullanın sisler kısalar gibi aydınlatmaz.