Tofas Team

Tam Versiyon: Sonunda vizeye gireceğim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar merhaba.arabamı sonunda vizeye götüreceğim.Arabanın tüp sistemini yenileyip ruhsata işleticem.şimdi birkaç sorum olacak.araba vizesiz iken 2 kere ceza yedim ve tescil belgesini polis alıp fotokopisini verdi.üzerinde vize için geçerlidir diye mühür bastı.vize içinde yer kalmadı.egsoz emisyonuda alacağım.şimdi tüpü taktırdıktan sonra mühendisler odasına gitmem gerekir mi yada direk muayene istasyonuna mı gideyim.bana bir sıralama yaparsanız çok memnun olurum.
tüp sistemini sıfır aldığınız için makine mühendisleri odasına gitmeniz gerek sızdırmazlık raporu için aynı zamanda arabaya tüp işletirmeniz için ek1 doldurmanız gerecek.Eksoz emisyonu muane istasyonundada yaptırabilirsiniz ama benim tavsiyem dışarda yaptırıp gitmeniz olacak çünkü muayene istasyonuna göre dışarda daha rahat alıyorsunuz pulu.Daha sonra muayene istasyonuna gidip muayeneye girebilirsiniz ruhsat doluysa eğer size bi kağıt düzenleyecekler o belgeyle trafik tescile gidip ruhsatınızı çıkartırsınız. Trafik tescile gittiğinizde aracanıızn üzerindeki meni de kaldırmalısınız isim yazan ruhsat yaprağını alabilmek için.
valla hep babam yüzünden oluyo bunlar kardeşim Big Grin. tüvtürk yokken arabanı boyat gel demişler vize vermemişler oda kızıp bi daha yaptırmamış.benim zorlamamla olcak sonunda.her yıl vergisi ve trafik sigortasını ödedik vizesiz sadece şehir içi kullanabiliyorum.mekanik olarak herşey halledildi fren testine bile girdim.
(25.04.2014, 12:10)egeguducu yazdı: [ -> ]valla hep babam yüzünden oluyo bunlar kardeşim Big Grin. tüvtürk yokken arabanı boyat gel demişler vize vermemişler oda kızıp bi daha yaptırmamış.benim zorlamamla olcak sonunda.her yıl vergisi ve trafik sigortasını ödedik vizesiz sadece şehir içi kullanabiliyorum.mekanik olarak herşey halledildi fren testine bile girdim.

Mekanik aksamları halletdiysen tabanda çürük yoksa elektrik aksamında sorunsuzsa tek seferde geçersin muayeneden Smile Geriye kalan işler seni biraz uğraştırır trafik tescile falan gidip sıra beklicen ruhsat çıkarıcan falan baya teferuatlı işler bunlar.
bugun tüp sistemini yeniledim.fatura proje ek-1 belgem hazir.fakat bir sorum olacak.ben vizesizlikten ceza yedigimde polis tescil sayfasini aldi fotokopisini cekti bana verdi.yarin sizdirmazliga gittigimde ilk defa isletecegimden ruhsatin fotokopisini versem olur mu.fotokopide fenni muayene icin gecerlidir yaziyo
aracın nekadardır vizesi yok
7 yil
benimde 2009 mart ayından beri vizesi yok arabayı bakımdan çıkardım bugün yarın bende vizeye giricem kolay gelsin sana
tesekkur ederim.ben cigliden gircem vizeye tavsiye ederim orasini fazla kasmiyolarmis orada
m.mühendisler odasından sızdırmazlık alıcam fiyatı kekadar oluyo bide geçmişe dönük cezası varmı bilgin varmı
Sayfalar: 1 2