Tofas Team

Tam Versiyon: far karartma tavsiyeleriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[img][Resim: p4oklq.jpg][/img]

merhaba arkadaşlar far karartma tavsiyelerinizi bekliyorum sizce nasıl olur şu altta fotodaki gibi yapsam

[img][Resim: qqlpoV.png][/img]
Iki aracta beyaz on kisim buyuk olcude ayni biri yapilmis hali biri yapilmamis hali karar sizin tamamen goz zevki Smile
teşekkürler tavsiye için fakat şu alttaki aracın far aynaları biraz mavimsi gibi duruyor ampulden mi acaba
bence üstteki hali daha iyi. eğer illa yapacağım diyorsanız kesinlikle şeffaf far camı ve siyah zeminli sinyal kullanmanızı öneririm.
Ampulden olma ihtimali de var ama bence acik havada oldugu icin.. gokyuzu mavi ve onun yansimasi da olabilir
Yani kesinlikle göz zevki yapılabilirde far içindeki mavilik sanırım çakma xenon ampul olarak geçen mavi ampullerle yapılıyor fakat farın dışına sarı far şapkası veya sarı far ampulü alarakta içinde hafiften sarı yansımada yapabilirsin.Işıkta azalma olmuyor aksine sanki daha toplu ışığı dağıtmadan veriyor diye düşünüyorum .
(22.04.2014, 00:52)barbin39 yazdı: [ -> ]teşekkürler tavsiye için fakat şu alttaki aracın far aynaları biraz mavimsi gibi duruyor ampulden mi acaba
İçinde bazı markaların beyaz diye nitelendirdikleri mavi camlı ampulden var.Bende kullanıyorum aynı görüntü bende de var yalnız yol görüşü sıfır denicek kadar az. Yağışlı havayı hiç söylemiyorum..

(22.04.2014, 01:52)kerem11 yazdı: [ -> ]Yani kesinlikle göz zevki yapılabilirde far içindeki mavilik sanırım çakma xenon ampul olarak geçen mavi ampullerle yapılıyor fakat farın dışına sarı far şapkası veya sarı far ampulü alarakta içinde hafiften sarı yansımada yapabilirsin.Işıkta azalma olmuyor aksine sanki daha toplu ışığı dağıtmadan veriyor diye düşünüyorum .

Sarı ışık daha doğrusu şapka cezaya davetiyedir. Oldukca göz alıyor heleki etiketci diye tabir edilen kişilerin kullandıkları sarılar kör eder seviyede polis son bir kaç gündür bu kişilere musallat olmuş durumda.


Karartma yapacaksanız tamponun ızgarasınıda siyaha boyamanız görüntüyü tamamlar. Şahsen altı komple beyaza boyanmış tampona karartma yakıştıramıyorum.

http://www.tofasteam.com/Konu-degisiklik-iyidir-39-lu-076.html?pid=181539#pid181539
Ersin abi boyatabkliyosan sis cevresini ve tampon ortasindaki tırtıkli yeride siyah yap karartmayida seffaf cam alip var bide siyah zeminli seffaf camli sinyal tak abi
Sağolun arkadaşlar tavsiye için vazgeçtim karartmaktan
isabetli karar almışsın gardasım gerçekten maşallah aracın 10 numara duruyo.
Sayfalar: 1 2