Tofas Team

Tam Versiyon: Far Yıkama Nasıl Çalışır ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kafama takılan bir soru soracağım 98 model doğan slx de far yıkama var ama kimse nasıl çalışdığını bilmiyor aranızda bilen biri varmı......???Bide Konu açmışken kontak açıp kapayarak nasıl egsoz patlatılır bunun bir zararı olurmu ?
Farları yakıp silecek kolunu kendinize doğru çektiğinizde cam yıkamalarla beraber far yıkamalarda çalışacaktır. Su deposunun kapağı motor içinde sol farın arkasındadır..
Yerini Biliyom Nasıl Çalışdığını bilmiyodum Teşekürler Zafer abi.Egsoz patlatmayı biliyonmu ?
Bu egzoz patlatma her egzozda oluyor mu? Bende abart yok normal egzoz var konvoyda filan patlatabilir miyim kontağı aç kapa yaparak?
Söyle bi ayrıntı var far yıkama sadece uzunlar açıkken çalışır Smile en azından bende öyle Smile
Sanırım far yıkama işlemi tamam. Big Grin Konuyu egzoza çevirsek? Big Grin Smile
Peki nasıl kontak açıp kapa yaparak egsoz patlatıyoz..

Yeni konu açayım olmassa
Big Grin
egzoz olması gerekiyo orjinalde olmuyo yani benim arbada olmuyo aracın sıcaklık 90 da fln olck soğukken olmaz yapmada zaten .. gaza bas kontağı kapat ayağını gazdan çek kontağı aç patlar ayağın gazda olrsa patlamayabilir..
bende en basında 4 lü manifold gerisi orjinal egzoz vardı benzindeyken gaza basıp kontağı kapatıp devir düşünce kontak açınca patlıyodu sonra gazda patlamamaya basladı şimdi komple 61 lik düz boru ve kumandalı ezme egzoz taktırdım gaza basıp salınca en düşük devire kadar patırdıyor gazdada benzindede sağlam patlatcak olduğumdada 3. viteste biraz uzatıyom vitesi 2 ye cekip kontaqı kapatıyom sonra acınca çatlatıyo Smile
allah aşkına ya o far yıkamalar çalışıyor mu ya ben onları tofaş süs olsun diye koymuştur sanıyordum Smile
Sayfalar: 1 2