Tofas Team

Tam Versiyon: Dumansız hava sahası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar selamun aleyküm bir tofaşçı olarak sigarayı bırakmış bulunuyorum bugun 3. günüm ilk gün çok sıkıntı çektim 2. gün normal geçti ama 3. gündeyim bugün çok zorluyor benim beynim sarsılıyor yaklaşık 3 senedir içiyorum ve zararları ortaya çıkmaya başladım 22 yaşındayım merdiven çıktığımda halı sahada artık tıkanmalar başladı bu meretin kötülüğünü bilmeyen yoktur çok eskikliğini hissediyorum öyleki dün gece rüyamda 10 paket içtim inanın kalkar kalkmaz içmek istedim ama direndim içmedim allah nasip ederde bu haftayı içmeden halledersem gerisi basit 171 aradım bırakmadan önce bilgi verdiler onları uygulamayı deniyorum istek geldiğinde su içiyorum sigara küllük vs görmezden gelmeye çalışıyorum içen arkadaşlarım bırakamam diye düşünmeyin bu harbiden içilmeden oluyorumuş bu arada benim 3. denemem daha öncekilerde birinde 4 saar 2. sinde 2 gün dayanbilmiştim bugun 3. gündeyim allah nasip ederse daha iyi hissediyorum kendimi bırakıcam !!!!!
kardeşim inşallah bırakırsın sigara illetini ben babam için çok ilaç kapsüller aldım fakat hiç bi faydası olmadı para tuzagı onlar adamın içinden gelcek 1 kaç hafta zorluk çekersin fakat sonucu inşallah güzel olur.
saol kardeş ben kendi şrademle bırakıyorum ilaç falan hikaye
aynen kardeşim senin adına çok sevindim hem cebine zarar hemde sağlığına.
Hadi sevindim senin adına bende 4 senedir falan kullanıyorum günde 1 paket içiyorum dediğin şikayetler bendede var bende bıraksam olacak denemelerim malesef başarısız ek sakız falan kullanmayı düşünüyorum faydasını görürmüyüm bilmem.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kerem bende bırakamam diye düşünüyordum ama şikayetler artınca kafamda bitirdim içmedim 1 gün boyunca devamı geldi bugun 3. gün ve bugunde bitiyor canım istemiyormu cok istiyor ama içmiyorum biliyorumki 1 hafta sonra biticek hepsi vucudumdan nikotin atılıyor ayakalarım gün boyu yanıyor hissediyorum değişmeleri ciğerlerin açılmaya başladığı hissediyorsun.
sigarayı gerçekten bırakmak istiyosan ,mümkün oldukça dillendirmemeye bak.yokmuş gibi düşün.
sonuçta herşey kafada bitiyo.olmicak bişey değil.mesela babam tır şöförü olmasın rağmen "bırakıyorum dedi "ve bıraktı şükür olsun.
1 senedir içmiyo.düşün adam bi de uzun yol gidiyo,hep gurbet hep gurbet .ona rağmen yaniSmile
vallaha haklısın bilal Smile
Bende birakali 3 ay kadar oldu emin ol şuan aklıma bile gelmiyor yanımda icilsede istemiyorum . Aracimda sigara icmiyordum zaten kimseyede icirtmedim bu zamana kadar bir süre sonra zaten yokluğuna alisirsin ilk 1 az biraz zordur hersey kafada bitiyor. Sigara almaktan aracima gaz koyamiyordum kendime bunu bahane ederek bıraktım. Sende böyle birşey deneyebilirsin. Allah yardimcin olsun
hakan 3. gün bitiyor inşallah ilk haftayı belasız atlatırsak