Tofas Team

Tam Versiyon: Silecek Su Atmıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Selamın aleyküm tofasteam halkı. Evet başlıkta da yazdım sileceğim su atmıyor. Bu gün anlayan birine baktırdık silecek için su kabı su motoru vs yok arabanda dedi... Gidip aldım su kabı kab altı plastiği ve su motoru toplam 25 TL verdim. Opar marka... Şimdi bunu nasıl bağlayacağım arabanın neresine bağlanır bu su kabı? Su motorunun soketlerine girecek kabloları buldum. Motoru bağlarım hortumu da bağlarım ama su kabını nereye montalayacağım? Benim silecek kolunu aşağı yukarı itince çalışıyor ileri itince ise uzun farlar yanıyor su atması için montajdan sonra düğme filan mı takmam gerek?
kardeş su kabını ön sağ amortisör takozunun önüne koyacam akünün solundaki boşluğa orda vida girecek yeri falan wardır zaten
(07.04.2014, 23:30)berkayberkin78 yazdı: [ -> ]kardeş su kabını ön sağ amortisör takozunun önüne koyacam akünün solundaki boşluğa orda vida girecek yeri falan wardır zaten

Hmm peki soketleri filan bağlayınca içeriden nasıl çalışacak bu yani silecek kolunu aşağı indirince silecek normal silerken su atıyor mu? Yoksa başka yöne mi ittirmemiz çekmemiz gerekiyor kolu?
Silecek kolunu kendıne gore cekınce su atmasi lazim
kardeş aynı sellektör yapar gibi yapacaksın ilk aşagı indireceksin kolu silecekler calısacak sonrada dediğim gibi sellökter yapar gibi hafif hafif kendine doğru cekeceksin
Kendine doğru çekiyorsun su atması için. Silecek çalışsın veya çalışmasın kolu kendine çektiğinde suyu atar.

Motorun geniş olan kısmı kaba diğer ucuda fıskıyelere giden hortuma bağlanacak motorun soketi takılıp kullanılacak. Eğer bağlantıları yaptın ve hala atmıyorsa zorlama toplu iğne veya tel ile fıskiyelerin deliklerini aç tıkanmış olabilirler uzun süre kullanılmadıysa.
Fazla zorlarsan motor yanar uzun süre basılı tutmayacaksın zaten çalışsa bile.
(07.04.2014, 23:40)BerkDnc yazdı: [ -> ]Silecek kolunu kendıne gore cekınce su atmasi lazim

Şu an motor takılı değil ya her hangi bir tepkime gelmiyor. Peki takılı olmasa da tık tık sesi gelmesi gerekmez mi? Bende silecek kolunu ileri itince uzun farlar yanıyor bırakınca sönüyor. Kendime çekince bir tepkime yok.
Suyu atmadan kuru camda sileceği çalıştırma en kötü olasılık camı çizer veya silecek silgisi bozulur.
Susuz camda silecek çalıştırılmaz. Önce suyu atacaksın atmıyorsada elle dökeceksin sonra silecekle sildireceksin

Silecek kolu değildir o far selektör koludur yanlışın var.
Hangi model araçtan bahsediyorsun şahin değilmi bu araba Smile
su olarakta içne tamamen su koyma büyük marketlerde veya oto aksesuarcılarda cam suyu antifirzi war ondan koyabilirisn yazın tamamen su koy ama kışın donmasın diye antfriz koy umarım yardımcı olmuşumdur
(07.04.2014, 23:44)GyRFaLCoN yazdı: [ -> ]Suyu atmadan kuru camda sileceği çalıştırma en kötü olasılık camı çizer veya silecek silgisi bozulur.
Susuz camda silecek çalıştırılmaz. Önce suyu atacaksın atmıyorsada elle dökeceksin sonra silecekle sildireceksin

Evyallah da abim mevzu o değil. Ben silecek kolunu kendime çekince tık tık sesi bile gelmiyor motor bağlı olmasa bile role sesi gibi tık tık etmesi gerekmez mi silecek kolunu ileri itince uzunlar yanıyor sellektör gibi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5