Tofas Team

Tam Versiyon: Aman dikkat.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar dün başımıza bir hırsızlık olayı geldi eve girmişler anne baba ben çalışıyo olunca ev boş tabi yatak odası camından girmişler evin kapınında sürgüsünü çekmişler 9.30 da annemle kapının önünde karşılaştık eve girmeye çalıştığımızda sürgüden dolayı giremedik annem bi panikledi babamda izmirde çalışıyor gelme durumu olduğu için babam gelmiştir diyerek babamı aradım telefonu açtı nerdesin dediğimde izmirde olduğunu söyledi hemen polisi aradık tabi polis 1 saat içinde geldi arka bahçeden fln baktım salon camı açık dedim salon camından girmiş meğer öyle değilmiş yatak odasından girmiş salondan atlamış öyle alçak bi yerde değil 1. kat neyse polis geldi sürgüyü kırdı girdik içeri dağıtmış ortalığı alınabilecek tablet fln vardı almamış nakit ziynet eşyası aramış belli parmak izi bulamadılar eldiven kullanmış bu sabahda annem bahçede hırsızın kullandığı tornavidayı, sigarayı ve çakmağını bulmuş birazdan karakola gidip onları vericem benim kimliği almış götürmüş sadece diyeceğim şu Evinizde değerli bir eşya para pul bırakmayın pencerelere kapılara ucuz yollu güvenlik aparatları takın elinizden geliyorsa kamera taktırın evi sigortalayın.
geçmiş olsun hocam.şükürler olsun ki evde kimse yokmuş bu ganıbozuklardan herşey beklenir.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın vardır bi hayır.
valla geçmiş olsun ne diyim.allah beterinden saklasın
(29.03.2014, 12:04)20pe942 yazdı: [ -> ]geçmiş olsun hocam.şükürler olsun ki evde kimse yokmuş bu ganıbozuklardan herşey beklenir.

Eyvallah abi sağol aynen

(29.03.2014, 12:10)denizliLİli ZAFER yazdı: [ -> ]Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın vardır bi hayır.

Sağol aynen vardır bir hayır.

(29.03.2014, 12:14)bilal28 yazdı: [ -> ]valla geçmiş olsun ne diyim.allah beterinden saklasın

Eyvallah sağol.
geçmiş olsun kardeşim Allahtan kimse yokmuş Orhan abinin dediği gibi
Geçmiş olsun kardes en iyisi biraz paraya kiyip eve alarm taktirmak 600 dolar komple sistemler var aksi bir durumda itfaiye yada polis cagirip ayni zamanda sizin belirlediginiz numaraya da haber veriyor.
(29.03.2014, 13:03)PEYMANTOY yazdı: [ -> ]Geçmiş olsun kardes en iyisi biraz paraya kiyip eve alarm taktirmak 600 dolar komple sistemler var aksi bir durumda itfaiye yada polis cagirip ayni zamanda sizin belirlediginiz numaraya da haber veriyor.

Sağolun. Valla harekete duyarlı alarm düşünmedim değil ama evde kedi olduğu için o mümkün gibi görünmüyor 5 10 tl ye satılan pencerelere takılan alarmlardan alıcam
geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin
Geçmiş olsun. Buna benzer bir olay bizim de başımızdan geçti çaresini sahte güvenlik kameralarında bulduk. İnternetten sipariş veriyorsun geliyor ben 3 tane aldım bahçeye ön girişe ve salona koydum pilli bir şey aynı gerçek kamera gibi hareket algılayınca sağa sola hareket edip kırmızı ışık çıkarıyor. Gören gerçek sanıyor. Tavsiye ederim 5-10 lira bir şey ama çok etkili. eve gelen misafirler bile gerçek sanıyor. Dayım elektronik ustası 30 yıldır o bile gerçek sandı. Big Grin
Sayfalar: 1 2