Tofas Team

Tam Versiyon: Cezalara Mahkeme Cevabı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Yaklaşık 1buçuk 2 ay önce peşpeşe gelen cezalarımı mahkemeye vermiştim bugün cevabı geldi . daha önce kararlaştırılmış bikaç cezayı incelemiştim onları da kanıt olarak gösterek itiraz etmiştim.. itirazımda cezaların kanıtlarını; şayet kanıt yoksa cezaların iptalini istemiştim ancak "İt İti Isırmaz" Atasözü geldi aklıma her cezaya bir bahane bulmuşlar ve itirazımın reddine karar vermişler.. bunlar da mahkemeden gelen kağıtlar.

[Resim: x9JO8k.jpg]

[Resim: Kqor15.jpg]
Gerçektende kilif hazir hep giyabinda
arkdan gelen cezaya bende ayar oluyorum arkdaş çek fotoyu yolla bizde görelim neyden geldnı bana yazmışlardı bi ara korna cezası dedim yuh artık vermişler eellrine kağıdı uyuz oldugunada yazıyorlar olmadığınada bu memlekette yaşanmaz artık valla.
orda 4 adet ceza var 2si emniyet kemeri 2si egzoz hiçbirinde ne polis ne de denetim vardı ben salakmıyım polisi göre göre kemerimi takmamazlık yapcam ya da trafiği tehlikeye atacak hareket yapcam. en sonda egzoz cezalarında demişler ki aracın yüksek sesli egzozla seyir ettiği esnada ekipler ters taraftaymış. aptallık bu çünkü o yol tek şerit 3 yıldır nerdeyse hergün geçtiğim yer biri dükkanımın bulunduğu sokak diğeri de onun az ilersindeki sokak ikisi de tek şerit. Allahından bulsunlar.
Aslında paraya kıyıp sağlam bir avukat ile bunları mahkemeye vermek lazım. Adam bizi durdurdu arabanın içine eğildi baktı emniyet kemeri takılıydı ama arabadan bizi indirdi aradı, sonra ceza yazmaya başladı niye yazıyosun diyince emniyet kemerin takılı değildi dedi, bizde zıtlaşınca bağırdı çağırdı üstümüze yürüdü, bizde yazdırmayız gidin mobesseleri inceleyin bütün gün emniyet kemeri takılıydı dedik, mahkemeye verin incelemeye alsınlar ozaman dediler, yani mahkeme kararı olursa mobesseler incelenir herşey ortaya çıkar emniyet kemeriyle ilgili, bunlarla uğraşmadıkça kimse uğraşmaz mahkemeyle diyip yazıyorlar cezayı gitsin. . .
başka yerden o tarihe ait fiş falan alacan burda bir kişi öyle yapmıştı polisi mahkemeye vermişti Big Grin

ceza yedi gitti o saatte başka bir petrolden benzin aldığına dair fiş aldı o satte cezayı ödemeden kurtardı bunlara böyle şeyler yapmak lazım bazıları çok insafsız