Tofas Team

Tam Versiyon: ses kalitesi hakkinda bilgi lazim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arabamda chanpion srrisi tek bobin pioner bass bir takim pioner oval 600 waat 5 kanal anfi var kolonlar iyi caliyor ama bosta kalan cikisi kullanmak ve daha iyi ses almak istiyorum bir takim daha oval yada mit hangisi daha guzel ses almamda faydali olur kararsiz kqldim
Belki cogu kisi mid der ama bence kapilara oval hoparlor takmak icin olan ceplerden alip 600wlik oval koyun kapilara onuda amfiye baglayin on arka esit ses alirsin. Arkayi 4ledigin zaman ses arka agirlikli olur onde ses yokken arkadakilerin basini agritir.
(20.03.2014, 12:32)kadireren yazdı: [ -> ]Belki cogu kisi mid der ama bence kapilara oval hoparlor takmak icin olan ceplerden alip 600wlik oval koyun kapilara onuda amfiye baglayin on arka esit ses alirsin. Arkayi 4ledigin zaman ses arka agirlikli olur onde ses yokken arkadakilerin basini agritir.

Arkadasın dedıgıne katılıyorum usta. Ama kab duruyo ve panzot tasımıyo. Bende ole yapmıstım bır ay sora soktum. Infınıty mıd takımını aldım 250 tl ye arkada 4 ovalı bastırıyo namıssız :-) benım tavsıyem mıd ama kalıtelı olsun ole dandık alırsan arkalar bastırır sesı. Tabı bu benım dusuncem :-)