Tofas Team

Tam Versiyon: Plexiglass ile kadran yapımı(fotoğraf ve videolu)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Valla bilmiyorum abi bunlar clionun ibreleri
(20.03.2014, 15:05)Falcon417 yazdı: [ -> ]Valla bilmiyorum abi bunlar clionun ibreleri
sırf ibreler için çıkma kadran alasım var ama dediğin gibi hararet göstergesi işi bozuyor.. yan direğe takılan 3'lü göstergelerdeki hararet saati doğru ölçüm yapıyor mu acaba? ne kadar güvenli olur?

yada çıkma olarak alınan kadrandaki hararet saatini bizim göstergede çalıştırabilirmiyiz
Yan direkteki çalışabilir ama başka aracınkinin bizde çalışacağını sanmıyorum
Bu ibreler yedek parçacıda satılıyor ayrıca renault yedek parçacılarına sormak lazım
Eger kadran cubuguna bi cozum bulur avrupa araclardaki gibo yaparsaniz iste o zaman bende rakamdan aydinlatmali sekle gecerim Big Grin
Üzerinde biraz düşünmek lazım. Eğer benzin ve hararet ibrelerini tasarlarken orijinal çubuğun üstünü kaplayacak şekilde yaparsak ve kesim makinasında hazırlanan plexiglas çubuğu orijinal ibrenin üzerine yapıştırır sak ve üzerine eklediğimiz plexiglasın ağırlığı ibrenin konumuna etki etmezse olabilir diye düşünüyorum. Detaylıca incelemek lazım.
cnc ve bu kesimi tek yaptırmak sıkıntılı iş tabiki.. baskısından ziyade ilk öncelik ilker abimizin videodaki gibi pleksiden olmalı elimizde şayet bi konu açılıp kimler ne kadar almak isterse belirtip toplam bi ürün adedi çıkartılır peşinden de kesimi yapılır. tane başı ücreti de belirlendikten sonra herkes ödemeyi ilker abimizin hesabına aktarır.

daha sonra da serigrafik baskıda ya herkes kendi başının çaresine bakacak Big Grin yada hangi tasarımdan kimler ne kadar istiyorsa aynı şekilde toplu fiyattan adet fiyatı çıkar herkez kendi payına düşeni öder..

ibre konusuna gelince kanımca çok zahmetli bi iş bence gerek kalmaz he olursa daha hoş olur tabiki ama hem ince iş hemde dediğim gibi olmadığında da çok bişey kaybemeyiz şahsen kaybetmiyorum Big Grin
jigsaw_54 İlker beyin bu projesi iyi sonuç verecek gibi duruyor. Böyle kaliteli bir çalışmayı yapmışken yarım kalmasın indiglo kadran ibreleriyle anlam kazansın diyorum.
İlker bey bizim takacağımız ibre böyle masanın üstünde düz duramaz ortasında bir çıkıntı olacak o çıkıntı saatteki iğneyi içine alacak çünkü ibreyi o iğnenin üstüne oturtuyoruz
İğne üzerine plastik eritip kadran yapıştırılabilir. İlla tak çıkar olmalımı Smile

Bir yetkili üstlenip veya ilker bey mustafa bey sizler konuya biraz ağırlık koyup şu tasarım olayını üretime geçirseniz siparişleri alsanız hesap açıp ücretleri toplamaya başlasanız bizlerde sabırsızca beklesek Smile 20 30 liradan yüksek bir meblağ çıkmaz sanırım toplu alım olacağından.
Birde toplu basım yapılsa oda aynı civarda birşey tutacaktır sanırım.

50 60 liraya şahane göstergelere sahip oluruz. Yunus emre arkadaşımızın gösterdiği tasarımda harika olur bu işleme..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8