Tofas Team

Tam Versiyon: Ses sistemi hakkında bilgi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
S.a arkadaşlar. Aracımda ses sistemi olarak şu anlık pek bir şey bulunmamakta. Şu an arkada 2 tane pioneer 450w oval kolon ,ortada pioneer 350w ts model bass kapılarda ise 300w kolon bulunmakta. Tatmin edici bas ve ses yok malesef. Bütçede bu aralar kısıtlı en fazla 400 lira ayırabilirim ses sistemi için. Sahibinden.com da gezinirken paket sistemlere rastladım. Fiyat uygun sette güzele benziyor alıp kullan arkadaşlar oldu mu ? Nasıldır ? İş yapar mı ? para verdiğimize değer mi ?


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...0397/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...3015/detay


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...1279/detay
S.a kardesim oncelikli tavsiyem almisken iyisini al derim. 400 liram var diosun ortalama duzeyde bi tesisat icin anca arkalara pionerr 800 wat bi takim ve orta halli bi anfi alirsin. Bende bi takim 85 pionerr 800 wat var orjin. Gumbur gumbur otturuyor valla. Kisacasi az malzeme oz is olsun. Ama gene soluyorum iyisini al. Sora paran olunca elindekileri satmak bile satamiyosun. Ufak ufak topla derim.
anfi olarak roadstar rda 6040 alıp 1 takım pioner 600w oval , 1 takım 300 w kompenat ve 700 w woofer bağlasam kaldırırmı anfi ?
Kaldirir kaldirmasinada ses ne duzeyde tatmin eder orasi supheli iste. Benim tavsiyem sen bas mi seviyosun tizmi ona gore saglam bisi yapalim sana :-)
Eger bas seviyorsan o soledigin tatminkar olmaz. Eger tiz diyosan wofere iptal et digerlerini biraz daha yukselt bence. Ilerde saglam bi bas ile mono anfi alirsin sahsen ben ole yaptim ve gic pisman olmadim :-)
(19.03.2014, 17:30)34vg5791 yazdı: [ -> ]Kaldirir kaldirmasinada ses ne duzeyde tatmin eder orasi supheli iste. Benim tavsiyem sen bas mi seviyosun tizmi ona gore saglam bisi yapalim sana :-)
Eger bas seviyorsan o soledigin tatminkar olmaz. Eger tiz diyosan wofere iptal et digerlerini biraz daha yukselt bence. Ilerde saglam bi bas ile mono anfi alirsin sahsen ben ole yaptim ve gic pisman olmadim :-)

Bana net ses ve yüksek bass olacak Smile Tiz o kadar sevmiyorum kulak tırmalıyor.
Ozman tuncay kardesim biraz daha butceni asman lazim o dedigin fiyatlar biraz zor gibi. Yada taksitle yap kendini yormadan. Saglam bi mono blok anfi 1000 rms bas kicker olur sierra olur. Bitane 150 liraya 6 kanalli ses anfisi alirsin onlere bi takim benim siddetle tavsiye ettim infinity ama o biraz pahali :-( arkayada 800 wat orjin oval pionerr bak ozman sen sese kardesim :-)
Ortalama ne kadarı bulur bana maliyeti ?
Anfi olarak ne önerirsin Mono ve stero ?
Mono blok anfi xetec den baskasini tanimam tabi sahsi fikrim. Streo anfiside herhangi bir marka olur. Ama jbl Pionerr kenwod olabilir.
Benim kaba taslak hesabim
Pioner 800 wat oval 160 tl
Xetec mono blok 250 tl
Streo anfi 150 ile 250 arasi
Onlere mid 100 ile 200 arasi sana kalmis
Ve en onemli parca wofer tahmini 150 ile 250 arasi kardesim bunlar tahmini ve kaba taslak fiyatlar.
Sen bi sahibindene gozat kafanda bisiler canlansin az cok. Ist. Olsan eskiciye veya topkapiya git derim ama burda diilsin malesef :-(
Eyvallah. Şimdilik mesela önlere 300w kompenat arkalara 2 tane 600-800w pioneer oval atsam. Roadstar rda 6040 bağlasam. Sonrada mono anfi ile bass alsam nasıl olur. Bütçe kısıtlı kalmasa full pioneer set yapıcam ama malesef Frown(


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...1279/detay

İlk başta bunu almayı düşündüm ama içime sinmedi ://
Bencede simdilik en mantiklisi da bole gozukuyo kardesim. Ama aldigin urunleri mutlaka orjinal al benim tavsiyem. Cunku bundan onceki aracima ayni fiyata 800 wat pioner oval aldim sesi igrencdende ote boguluyo flan. Simdiki aracima orginal aldim 1 takim pionerr valla kok sokturuyo namissiz :-) bu sistem isi baya mesakatli is tuncay verdigin paralara istedigin sesi alamayinca insan kahroluyo. Simdiden kolay gelsin sana kardesim allah yardimcin olsun :-)
Sayfalar: 1 2