Tofas Team

Tam Versiyon: Gosterge sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a . Arabayı boyaya vermiştim . Verirken sorun yoktu . Bugün aldik fark ettim ki km saati ve devir saati çalışmıyor . Hafif bi titreme var ama işlev yok . Neden olabilir ? Ne yapmam lazim ? Şimdiden teşekkürler .
Km teli takılı değildir. Gösterge söküldüyse düzgün takamamışlardır. Görtegenin arkasında km teli var, onu tam yerine tak, sorun düzelir.
Gösterge hiç sokulmedi ama gostergeyi çıkarmam lazim mi ? Yoksa çıkarmadan da olur mu ?
ilker abinin dediği gibi tel çıkmış olabilir yada km teli arızalı olabilir km göstergeside arızalı olabilir tel 15 tl civarında sanırım devir saatine gelince bendede aynı sorun var bnmki eski tip saatli göstergeydi devir saati yoktu yeni aldığım göstergede devir saati var taktırdım fakat usta uyum sağlamadı dedi göstergede 2. deviri geçimiyo ama araba 6-7 devirde oluyo
Arkadaşlar iyi okuyup anlayıp yardımcı olmaya çalışmanız arkadaşımızın çok daha yararına olur.
Göstergenin sökülmediğini ve daha öncesinde çalıştığını söylüyor. Tel ile boyacının bir işi olmaz.

Araç kaporta düzeltmesine girdi mi ? Boya attırdığınız yer ile görüştünüz mü öncelikle bunları bilelim ona göre tavsiyede öneride bulunalım. Göğüs sökülüp sökülmediğini işlemi yaptırdığınız yere bir danışın.

Kısa devre sonucuda devir saati sorun yaratabilir. Kilometre göstergesi eğer panel söküldüyse teli takılmamış yada gevşek bırakılmıştır.

Hiç uğraşmayıp aracı yaptırdığınız yere zaman geçmeden götürüp bildirin durumu. Ücret talep etmeyeceklerdir boşuna kendinizi heba edip yanlış birşeyler yapmaktanda kaçınmış olursunuz.