Tofas Team

Tam Versiyon: Şeffaf stop ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar şeffaf stop camı sevdasının önüne geçemiyorum. Smile Ünlü otoda çifti 20 tl kargo ile birlikte 26 tl ye gelecek alsam stopun iç yansıtıcılarını kırmızıya boyasam diyorum nasıl olur sizce ?

Yada bunun gibi hafiften füme folyo çekip kedi gözü yerini kırmızı yapsak bir nevi mor stop dedikleri olaydan.

[Resim: 1795940_581598905263468_1511341200_o.jpg]
Folyo + renkli ampul çok güzel olur bence.
Kırmızı stop ampulü sıkıntılı olacak buralara bakınsam da kırmızı ampule ona göre mi sipariş versem.

Şuda iyi olmuş . [Resim: 147886546v54.jpg]
Ilk reflektorun oraya kirmizi transparan cekcen sonra komple ustune en acik siyah oracal transparan cekcen.
Kirmizi ampul sanirim mondeonun stoplarda vardi orjinalden onlarin rengide atmaz bulmak lazim.
Ben kullandigim zamanlar en acik siyah yoktu dukkanda simdi gelmis yazin bende yapcam resimdeki gibi bakim gerektiriyo ici su , toz vs aliyo onun icin yazin ben Ankaradayken yapcam
(11.03.2014, 19:09)kerem11 yazdı: [ -> ]Kırmızı stop ampulü sıkıntılı olacak buralara bakınsam da kırmızı ampule ona göre mi sipariş versem.

Şuda iyi olmuş . [Resim: 147886546v54.jpg]

Kırmızı ampülleriyle birlikte sipariş ver ozaman hocam sende.Bilecik tarafta aksesuar üzerine pek bişi bulunmuyo.Osmanelinde 3 sene kaldım ordan biliyorum.Osmanelindeki çoğu usta parçaları Adapazarından getirtiyor.Pamukovadada pek bişi bulunuyor bazı parçaları kavga dövüş getirtiyom Valla ya.
Kırmızı ampul bulamasamda Kadirin dediği gibi yansıtıcılara kırmızı folyo kaplayacağım ve üstüne füme folyo en azından kırmızılık verip araca uyması için yansıtıcılar kırmızı olunca ampuller az çok kırmızıyı yansıtacaktır yanarken.

(11.03.2014, 20:17)kerem11 yazdı: [ -> ]Kırmızı ampul bulamasamda Kadirin dediği gibi yansıtıcılara kırmızı folyo kaplayacağım ve üstüne füme folyo en azından kırmızılık verip araca uyması için yansıtıcılar kırmızı olunca ampuller az çok kırmızıyı yansıtacaktır yanarken.

Bu deka marka cam boyaları var gayet kaliteli diyorlar ürün açıklamasındada ampul boyama cam boyamada ışığa karşı dirençli yazıyor acaba doğrumu ?
Ben boyadim ampulleri cam boyasiyla markasini bilmiyorum ama atma yapti ,ben attikca yeniden boyarim dersen o sekilde kullan , stobun icine kirmizi folyo yakismiyo bence ben kirmizi folyoyu camin reflektor kismi icin demistim.
Ben ampulleri boyayinca kac gun kullandim tam emin degilm ama boyadikdan sonra uzun yola cikmistik ispartaya 4 saati aksamdi far acik sekilde kullandim boyanin yarisi atmisti turunculasti isik.