Tofas Team

Tam Versiyon: internet yasası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaslar bazı sıtelere girdiğinizde reklamlar cıkar siz istemeden genelde +18 içerikler veya urunleri cıkar internette gezerken böyle bi reklam cıktı arkasından yabancı bi site ismi vardı word bilmem ne diye tarayıcıma yapıştı cıkmıyor sitenin arka fonu inter pol basında jandarma polis resimleri bilişim sucu falan altından yeşil yazı ile ıp numarası istenbul falan yazıyor gelelim sayfadaki yazılara Türkiye bilmem ne yasası içeregince zararlı içerikler izleme dagıtma yasınca gözlem altındasınız site kapanmıyorda hangı sayfayı acsam o sayfa kapanıyor bu sayfa tekrar acılıyor gezinti tarayıcınız kitlendi falan cokk uzun yazılar varrrr sayfanın altına ındıkce bilmem ne kart uzerinden ödeme yapabilirsiniz 48 saat içinde ödeme yapmassanız 5 yıl ile 11 yıl hapis cezası yarı maddelerini o kadar güzel yazmışlar ki normal bi insan kanar benim dikkatimi cekenn ıp numarası kendi bilgisayırma tutmuyor sonra devletin bankaları varken neden kartla ödeme yapasınki polisi aradım anlattım sıtenın ısmınıde verdim dolandırıcı sıtesı cıktı sizinde basınıza gelirse bilgisayarınızı kapatın acın cünkü tarayıcınız kapanmıyrorda sayfayı kapatamıyorsunuzda yapışıp kalıyor ..
Tek Çare Reset MiSmile
O bana da oldu..!! Ama dikkat et virüs o yalan dolan şeylerle ilgi alakası olmayan şeylere koyup milleti kandırıyorlar. Sakın o hesap numarasına para filan yatırma sürenin dolmasını filan da bekleme. Polis takibi filan yok bildiğin virüs o yalan dolan. Tek çaren bilgisayarı format atmak. Başka çaresi yok ben her yolu denemiştim tek çare format attım düzeldi.
Birkere olayda para isteme varsa inanmayın , benim şahsi düşüncem yasa geldi diye hemen başlayacak diye birşey yok bunlar için bir alt yapı gerekiyor yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen
Aynı olay benim başıma 1 sene önce filan gelmişti. İnternet yasası filan yoktu o zamanlar. Hem bu internet yasası ne hazır mıhabbeti açılmışken sorayım bilenler aydınlatır mı? Çok duydum ama bir şey anlamadım açıklar mısınız?
yasayi adam gibi bi bilgili cikipta anlatmadiki millet yok +18 videolar izlerseniz gelir yok bilmem ne bu aciklayici bilgi verilmediginden milleti ozgurlugunuz kisiylaniyor diye probagandaya cikartirlar boyle milletide dolandirilar gercegi bi kisinin izni olmadan ona ayit goruntu video ses kayitlari yayinlanirsa o kisiye ceza varmis polis dedi
Eğer hep çıkıyorsa bu reklam veya site spam adı verilen bir virüs bulaşmış bilgisayarınıza veya tarayıcınıza bunu format atmadan da halledebilirsiniz fakat biraz uğraştırır.Google chrome kullanıyorsanız uzantılarına bakınız bilmediğiniz bir uzantı veya kapatamadığınız silemediğiniz bir uzantı varsa spam odur.

Araçlar>uzantılar dan bakabilirsiniz
2 günlük hayatta yaşıyoruz şerefini kaybetmiş insanlarla yaşıyoruz. Resmen para için bu şerefsizleri öldürmek istiyorum gidin adam gibi çalışın ben işaatta çalşyorum heryerime ağrılar giriyor alın terim diorum çok şükür diorum sen haram üstüne haram diosun allah korkusu yok kardeşim millette insanlar 2 yüzlü olmuş resmen işine gelirse yapar arkdsşlık markdaşlıkta yalanya ben bunu bilirim herkesin işi olana kadar. kusura bakmayın terbiyesizlik ettiysm abilerim kardşlerim.
Bilgisayarın kayıt defterine bulaşıyor direk ciğere giriyor bu virüs. Big Grin Öyle eklenti uzantı filan olmuyor...

Yani ceza derken ne gibi ceza veriliyor +18 içeriklere ve ya da başkasının izni olmadan lisanssız içerik yayınlayanlara?
(28.02.2014, 00:43)hoppaa yazdı: [ -> ]2 günlük hayatta yaşıyoruz şerefini kaybetmiş insanlarla yaşıyoruz. Resmen para için bu şerefsizleri öldürmek istiyorum gidin adam gibi çalışın ben işaatta çalşyorum heryerime ağrılar giriyor alın terim diorum çok şükür diorum sen haram üstüne haram diosun allah korkusu yok kardeşim millette insanlar 2 yüzlü olmuş resmen işine gelirse yapar arkdsşlık markdaşlıkta yalanya ben bunu bilirim herkesin işi olana kadar. kusura bakmayın terbiyesizlik ettiysm abilerim kardşlerim.

abimmm agzina saglik cok dogru dedin o kadar yazi yazmislarki gorsen o yasalarin a dan z ye inandirici serefsizlik icin herseyin kilifina uyduruyorlar elbet birgun bunlarin yaptiklari kendilerinden cikar

ceza baskalarina ait goruntu, video, ses kayitlarina, provaganda yapana, izinsiz toplanti yuruyus (hukumete karsi ) , bunlar ceza daha bilgili bi arkadasimiz varsa oda aciklasa daha dogru bi bilgi ediniriz
Sayfalar: 1 2