Tofas Team

Tam Versiyon: Egzozdan su gibi bişey çıkıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Abiler egzozdan su gibi bişey çıkıyor babama sordum bu motorun iyi oldugunu gösteriyo filan dedi ama anlamadım sizce öylemidir.
İlk çalıştırmada çıkar damla damla akar motor ısınınca ve egzoz ısınınca kesilir
Tm abi dediğin gibide bu iyimidir yksa bi baktırayımmı
Kardeşim benim, haliyle kış mevsimi havalar soğuk, ilk çalıştırmalarda motor sıcak havayı soğuk egzoz borusuna üfleyince terleme yapıyor egzozdan su atıyor, için rahat olsun anormal bir durum değildir bu Smile
Tm Saolun
bir fenci olarak yorumlayayım Smile
yanma tepkimelerinin büyük çoğunluğunda karbondioksit ve su ortaya çıkar. benzinin yanması sonucunda da yine su oluşur. yani normal bişeydir.
Benim aracım benzinde çalışmıyor.. Düğmeyi benzine alınca marş basıyorum almıyor... Karbüratöre kadar benzin geliyor halbuki. Sonra da gaza alıyorum tek seferde çalışıyor eksoza bakıyorum aşağı inip benzini damlatıyor. Sanırsam gazı yakıyor ama benzini yakmadan eksozdan dışarı atıyor aracım... Benimkisi su değil benzin damlatıyor.
Hayır çalışmıyor,

Eğer benzin karbüratörde olsa, gaza geçtiğin zaman aracın boğulur.

Tahminen benzin otomatiğin bozuk...
(27.02.2014, 22:05)ProffLPG yazdı: [ -> ]Hayır çalışmıyor,

Eğer benzin karbüratörde olsa, gaza geçtiğin zaman aracın boğulur.

Tahminen benzin otomatiğin bozuk...

Aracın benzin otomatiğinin kablolarını değdirince tık tık yapıyor. Yani otomatik bozuk değil... Hortumu çıkarıyorum marşa basınca benzin atıyor yani motora benzin geliyor. Gazda çalıştırınca da motordaki benzini damlata damlata bazen de yaklaşık 30 santim kadar uzağa püskürterek atıyor. Video bile çekerim inanmazsanız...