Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Döşemesi Yapımı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar. Aracımın kapı döşemeleri fena değil aslında siyah sunii deri ama ben değişiklik istiyorum... Cumartesi günü işten erken çıkacağım 5 metre duraliti 4 ayrı eşit parçaya böldürdüm bali aldım kırmızı sunii deri aldım yine 5 metre kadar... Koltuk kılıflarını da kırmızı alacağım tavan döşemesi siyah ama onu da daha sonra kırmızı ya da krem renk alacağım kapı döşemelerinden başlayayım dedim Cumartesi başlayacağım işlemlere... Sormak istediklerim şunlar:
Duralitin üzerine önce süngerimsi bir şey yapıştırıp sonra sunii deriyimi yapıştırayım? Karşılaşacağım sorunlar ne olur bilen yapan varsa ne önerebilir?
Nasıl bir yol izlerim?
Onu kapı kartonu şeklinde kestikten sonra üzerine ince sünger kaplama yapmak zorundasın yoksa tuhaf durur bolca bali kullanacaksın bizim sitedeki konuyu inceledin mi ?
(26.02.2014, 20:47)Falcon417 yazdı: [ -> ]Onu kapı kartonu şeklinde kestikten sonra üzerine ince sünger kaplama yapmak zorundasın yoksa tuhaf durur bolca bali kullanacaksın bizim sitedeki konuyu inceledin mi ?

Hayır görmedim konuyu. İnce sünger derken nasıl yani nereden alırım onu?
Bak incele kurucumuzun yaptığı işi http://www.tofasteam.com/Konu-kapi-kartonu-deri-kaplama-01zs713.html
Evet güzel çalışma. Peki bu parçaları deriyi süngeri vs döşemecide bulabilir miyim? Sanayide nereleri gezmem gerek? Smile
Döşemecilerde bulunur suni deri satan yerlerde mutlaka olur
(26.02.2014, 20:57)Falcon417 yazdı: [ -> ]Döşemecilerde bulunur suni deri satan yerlerde mutlaka olur

Tamam eyvallah,bakarım yapabilirsem resimleri eklerim. Bulursam daha iyi bir yöntem hem bilgi paylaşımı olur. Smile
Her is bittikten sonra kapiya montaji nasil yapacagiz sekmanlari nasil.takacagiz peki
ön kapılarda onları tkmasandan bir sorun olmuyor önemli olan arka kapıdakiler onlarda suntada ki boşluklara vida gibi takılıyor zaten