Tofas Team

Tam Versiyon: Her Türlü Araca Mercekli Far.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açayım bilemedim en doğru yerin burası olduğunu düşündüm. Her türlü araca marka model fark etmeden farlarına mercek yerleştiriyoruz. Tofaş serisi de dahil yani aklınıza gelecek bütün araçlara yapıyoruz farı olsun yeter motorada yaparız Big Grin

Yaptığımız farlar su almaya karşı garantilidir.

Elektirik tesisatında hiç bir oynama yapılmadan hazır şekilde gönderilir.


D2S Ampullü mercek 300 TL Kargo alıcıya ait. Mercekler sizden olursa 200 TL

H7 Ampullü mercek 400 TL Kargo alıcıya ait. Mercekler Sizden olursa 300 TL
İsteğe göre angel far'da takabiliriz.
İster tamamen siyah çerçeve ister krom çerçeve isteğe göre yapılır.

İletişim için : 0554 546 03 19
fb.com/TunerCLaris
Numaradan ve facebook adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.

[Resim: Valeo-Xenon-H7-Mercek-Xenon-Modifiyesine...4985_0.jpg]

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQUU8iXd3lzODbM3CZ1ALz...37bxDvpsDg]
H7 mercekli olan d2s den neden daha pahali , bide h4 oldugundan orjinalde sistem uzun yapinca kisa soner direk mercekli fari takinca uzun yaptigimizda ampul sonup sadece perde uzun konuma geciyo bu sorunu nasil cozcez islem yapmadan ?
Bide daha once yaptigin far varmi ornek olarak bakmak icin
H7 mercek 35tl çift olarak bu fiyatın içinde neler varki bu kadar yüksek fiyat çektin sen ?
H7 tek kisa olanlar 35tl bi-halojen takcaktir oda 60tl civari , cikma bi cift far 20tl , seffaf cam cifti 20tl , boya silikon vs 25tl yaklasik maliyet 125tl felan geriyede iscilik ekleme kaliyo oda yapana bagli
150 ve 250tl civari iscilik istemis oluyosun kardesim oda baya yuksek bi miktar.
D2S merceği ve ampulu daha pahalı ama onun fiyatı ucuz. Huh Mercek montaj işi ciddi el emeği ve titizlikle yapılması gereken bir iş ama yine de istediğiniz ücretler aşırı fazla.
Fabrikasyon mercekli angel farın fiyatı 110 lira civarında onu alıp takarım. Birde karartmalı orjinal far yaparım arada degistirir değiştirir takarım Smile
O hazir satilan yan sanayi mercekli far ile el yapimi olan kiyaslanamaz yalniz yan sanayi olan far cok dandik bi mercek kullaniyo el yapimi olanda bosh , valeo gibi kaliteli mercekler kullaniliyo.
Kazalı araçlardan çıkma mercekler 10 lira 15 lira Smile

Fiyat çok uçuk bencede. 350 liraya BMW merceği ve mercek motorlu far satılıyordu. Sadece mercekli far için 150-200 lira kafidir.
slm. arkadaşlar belki biliyorsunuz ben yaptım bir takım bana maliyeti net 200 tl ye maal olmuştu fakat ben mercekleri 80 tl den aldım ve kargoya 18 tl verdim mercek 100 liraya geldi fakat şimdi kargo dahil 65-70 tl yapıştırıcı boya kaliteli pahallı malzeme kullandım yanlız aynı kalite olup fiyat olarak daha ucuz ürünler varmış tabi daha sonra farkına vardım Smile uzun lafın kısası aslında yaklaşık herşey dahil mercekli far 150 tl ye yapılır.
Ayrıca d2s kit ampuller pahallı fakat h7 ampul yada h7 ucuz piyasa xenon kullanılabilir.
(23.02.2014, 23:35)kadireren yazdı: [ -> ]H7 mercekli olan d2s den neden daha pahali , bide h4 oldugundan orjinalde sistem uzun yapinca kisa soner direk mercekli fari takinca uzun yaptigimizda ampul sonup sadece perde uzun konuma geciyo bu sorunu nasil cozcez islem yapmadan ?
Bide daha once yaptigin far varmi ornek olarak bakmak icin

H7 merceklerin daha pahalı olmasının sebebi piyasada az bulunmasıdır.
orjinalde sistemin ne olduğu önemli değil ampül sönmeden uzun yapacak şekilde veya uzuna çekeceğinizde sönmeyecek şekilde hatta kapalıyken selektör attığınızda dahi hem perde hemde ampül çalışacak şekilde yapılıp size gönderilecektir.

fotoğrafları yarına koymuş olurum resimdeki mercekler sadece görüntü amaçlıdır kulandığımız mercekler bosch veya hella bmw porche veya vw serilerinde kullanılmadaktadır.

(24.02.2014, 01:21)PEYMANTOY yazdı: [ -> ]Fabrikasyon mercekli angel farın fiyatı 110 lira civarında onu alıp takarım. Birde karartmalı orjinal far yaparım arada degistirir değiştirir takarım Smile

hazır satılan angel farlar ile sonradan yapılan mercekleri kıyaslamak çok yanlış bir yaklaşımdır hazır olanlar sadece görüntü olarak ışık verir el yapımı olanlarda uzun dahi kullanmaya gerek duymazsınız Smile
Sayfalar: 1 2