Tofas Team

Tam Versiyon: polis ceza yazarmı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar 2 saat halısaha maçı vardı arkadaşlarla benim arabanın vizede 2 ay oldu geçeli arkadaşı almaya gittim evin önünnde durdum önümden polis geçti sonra geri döndü önümde durdu sonra bende ufaktan ufaktan fıydım aynadan baktığımda geri gelip benim çıktığım sokağa girdi acaba plakaya ceza falan gelirmi.
[Resim: g2qSRv8.jpg]
Her hangi bi uyarı yapmışsa sende duymazdan gelip uymazsan yada kaçarsan arkandan ceza gelir, onun dışında her hangi bişey yüzünden ceza yollayamaz sana.
hiç bir uyarıda bulunmadı sadece geri döndü önümde durdu bende hareket ettim zaten
Sanmıyorum ceza geleceğini Dodgy
Ceza yazdıgını sanmam da neden sigortasız muayenesiz geziyosun be kardesim. Allah korusun ya bi kaza yapsan o zaman nolacak.
Connect araclarin ust koselerinde kare kare cihaz varsa o otomatik pkakalari okuyup sigorta muayene yoksa buluyo o aracdansa belki yazmis olabilir.
kardeşim sende kaşınıyomusun hem muayenesiz arac kullanıyosun hemde hareket çekiyosun Big Grin
(22.02.2014, 14:13)kadireren yazdı: [ -> ]Connect araclarin ust koselerinde kare kare cihaz varsa o otomatik pkakalari okuyup sigorta muayene yoksa buluyo o aracdansa belki yazmis olabilir.

kangoydu araç sivildi zaten kare cihaz dediğinizden yok sanırsam..

(22.02.2014, 08:42)PEYMANTOY yazdı: [ -> ]Ceza yazdıgını sanmam da neden sigortasız muayenesiz geziyosun be kardesim. Allah korusun ya bi kaza yapsan o zaman nolacak.

haklısın..
Sivilse o dedigim cihaz olmaz otomatik ceza yazmaz.