Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Ayarı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Kapı Ayarı Nasıl Oluyor Kaportacı İçinden Birşey Değişecek Dedi O Ne Olabilir. Yapımı Kolay Mıdır? Ben Yapabilirmiyim. Sorun Kapıım Birine Kuvvet Uygulamayınca Açılmıyor Sanki Kapı Oraya Yapışmış. Sonra Birde Orta Direkte Kapının Ayarsız Olduğu Belli Oluyor Ortaya Nikelaj Taktırınca Kapı Biraz Diregin Üstüne Doğru Kaymış Bunlar Ayarlanır Mı?
menteşelere pim çakılacak.
Kapi bosluguda pim yuzundenmi?
kaç model araç
93 şahin Pimle Alakası Yok İçinden Bir Parça Yani İç Yandakiler Sökülüp Artık Altında Hangi Malzeme Var Bilmiyorum Kapıların Düzrni Yok Ne Yapılabilir Kendime Bu Aylığımın Hepsi Arabanın Son Taksidine Gitti Bana Birşey Kalmadı. Kendim Yapmaya Çalışmak Zorundayım Yardım Edin...
eski modellerde pim değişmek kolay diye biliyorum bizimkilerde tornacı yapıyor o işi bayağı zor iş ama eski tofaşlarda basit bi işlemdi yanlış hatırlamıyorsam.

babamın 92 şahininde kapıyı indirmeden değişmişti usta, çok para tutmaz bence bi sorun kaportacıya
(18.02.2014, 00:40)sniper_4949 yazdı: [ -> ]eski modellerde pim değişmek kolay diye biliyorum bizimkilerde tornacı yapıyor o işi bayağı zor iş ama eski tofaşlarda basit bi işlemdi yanlış hatırlamıyorsam.

babamın 92 şahininde kapıyı indirmeden değişmişti usta, çok para tutmaz bence bi sorun kaportacıya

Sağol Kardeşim O Zaman Sorayım Çok Pahalı Birşey Değilse....
Kapıların yandan görünür net resmi var mı ?
Eğer sağındaki solundaki boşluklara göre çaprazlık varsa kapıyı tutup elinle yukarı kaldırmaya çalıştığında fazla boşluk varsa kapı menteşesi bozulmuştur ona pim çakılacak
pim çakılması gerek sanki.ama değmez komple menteşe al boyat tak ayarınıda kendin yap.sonuçta tofaş basit yani.
yeni menteşe alınabilir ancak yeni Menteşede renk problemi olabilir diye düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2