Tofas Team

Tam Versiyon: Karlığın faydaları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı anlatmak isterim .Dün gece 1 e doğru merkezde çarşıdan yaklaşık 60 km hızla gidiyordum birden önüme köpek atladı bende hemen frene bastım ama malesef tam duramadım 35 40 km falan hızdaydım köpek hızlı bir şekilde çıkınca o hızla köpeğe çarptım fakat sonra durdum baktım birşeyi yoktu köpeğin ama vurunca takoz karlığa vurdu çat etti dedim karlığa vurdu kesin yani arkadaşlar imkanınız varsa bence takoz karlık taktırın dün takoz karlık olmasaydı köpeği malesef ezmiş olacaktım ama şükür birşeyi yok.
abi öyle diyon ama sen dua et arabanda bişey yok ha köpeğe çarpmışsın ha kayaya

genede o da can bi canlıya carpmak insana çok koyuyo
(17.02.2014, 21:26)bysmile yazdı: [ -> ]abi öyle diyon ama sen dua et arabanda bişey yok ha köpeğe çarpmışsın ha kayaya

Arabanın bir önemi yok kardeşim can candır insan veya hayvan olması önemli değil şükür birşeyi yoktu o saatte veterinerde bulamazdım zaten kaçtı gitti.

(17.02.2014, 21:25)kerem11 yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı anlatmak isterim .Dün gece 1 e doğru merkezde çarşıdan yaklaşık 60 km hızla gidiyordum birden önüme köpek atladı bende hemen frene bastım ama malesef tam duramadım 35 40 km falan hızdaydım köpek hızlı bir şekilde çıkınca o hızla köpeğe çarptım fakat sonra durdum bakındım fakat hızlıca kaçtı birşeyi yoktu sanırım köpeğin ama vurunca takoz karlığa vurdu çat etti dedim karlığa vurdu kesin yani arkadaşlar imkanınız varsa bence takoz karlık taktırın dün takoz karlık olmasaydı köpeği malesef ezmiş olacaktım ama şükür birşeyi yok.
kardesım gecmıs olsun.Allahtan bısey olmamış köpeğe dıkkat et sende
Kardesim kacmadan bi tekme koysaydin cok korkutmustur seni Big Grin gecmis olsun kardesim
hayvanın aklımı varda 2 ayaklı hayvanlar var yayalara kırmızı yanarken acelesi varmış gibi karşıya koşturuyo bide ağzını ayırıyo ben öyle birine çarpacaktım adam bide haklıymış gibi üstüme yürüyo asıl onlara tekmeyi basmak varken savunmasız canlıya mı tekme basacak. bence çok yanlış düşünüyorsunuz.
geçmiş olsun kardeşim. arkadaşlar önce can ister hayvan olsun ister insan..mal birşekilde yapılır alınır satılır ama can telafisi yok
Çok sağolun arkadaşlar bencede en önemlisi can güvenliği .
Geçmiş olsun hocam ben ufacık böcek görsem bile yanından geçerim canın insanı hayvanı yok dediğin gibi
Çok doğru söylüyorsun kerem kardeşim can candır. Hayvanı sevmeyen insan insanıda hayatta sevmez. Allaha şükürler olsun kimseye birşey olmamış . Malesef ülkemizde köpekler heves ile alınıp sonra sokaklara atılıyor. Önce insanların artık bilinçlendirilmeleri gerekiyor.
Sayfalar: 1 2