Tofas Team

Tam Versiyon: Pandizot
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim yetkili arkadaşlar konuyu doğru yere taşırsa sevinirim. Şimdiden özür dilerim yanlış yere açtıysam eğer.

Doğan SLX arabam var ve arka pandizotun ölçüleri lazım işyerinde kendime özel pandizot yapicam fakat benim aldığım ölçüler 131x39 cm doğru mudur ?

Bir de pioneer 85'liklerin pandizota gelecek boyutları nedir ?

Yardımcı olan ve ya olmayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

Kazasız belasız günler dileği ile iyi günler Smile

34 MOK 70
Merhaba fikret kardeş, senin için sorucam güven pandizota bugün akşama net bir bilgi edinebilirsin. Eğilimli yerleri olduğu için tam dikdörtgen değil unutmayasın.
Bence bir arkadaştan pandizot alıp onun üzerinden çizim alabilirsin.
Altındaki girinti ve çıkıntılarada özen göstermelisin yoksa tam oturmuyor çok denemiştim en son çıkma pandizot bulup kesme ekleme yaparak oturtmuştum.

Ölçüler uç kenarlarda düşük ortaya doğru milim milim büyüyor. Maliyeti nedir size ?
Uygun fiyata yaptırabiliriz istersen
Bende 135*40 diye biliyorum yanlışta olabilir kendim yapıyorum pandizotu ama ölçüyü alırken orjinal pandizotu söküp mdf üzerine yerleştirip çizdim sonra kestim benzin depo dolum ağzının borusuna gelen yeride açtım sonra sünger ve deri kaplama yaptım
[Resim: jehv.jpg]
Arka tarafa nasıl koyuyorsun slxlerde stoplambası var engel oluyor sökmek gerekiyor. Bende 1.6ie var onlarda mı böyle yoksa 2 hoparlör anca koyabildim hatta onları koymak için bile sacın bır kısmını kestik mıknatısları saca geliyordu :S
Arkadaşın arabadan pandizotu çıkardık tam üst kısımdan resmini çektim o şekilde corel draw ile çizim haline getirdim. Kendi arabamdaki pandizotu da ölçtüm 131x39 cm olarak çıktı.
çizimini yaptım 4 adet mitt bass 2 adet 85'lik için yer açtım benzin deposunun yeride ayarlı şekilde size bir resmini göndereyim bakın arkadaşlar olmuş mu diye.
[Resim: eWqmr2.jpg]
[Resim: w16q2A.jpg]
Bende de böyle bişey var tam yerine oturuyor ama takmak fırsat olmadı .
üstteki midin mıknatısı için komple sac kesilcek gibime geldi ama ??
(15.02.2014, 16:23)Yunus IBIS yazdı: [ -> ]üstteki midin mıknatısı için komple sac kesilcek gibime geldi ama ??


Ne konuda sac kesilmesi gerekiyor. Biraz bilgim olsa sac kesmek sorun değil işyerinde onuda yaparız da neden dolayı kesmemiz gerekiyor sacı ?
arka camın ordaki sacı diyorum kurtarmıyosa mıknatısı kesmeniz gerekebilir
Vallahi arabayı yeni aldım pekte bir bilgim falan yok anlamam etmem ama bişeyin çizimi yapılacaksa çizimi hemen yaparım istenilen şekilde.
Arabayı yarın birine göstereyim olmazsa o şekilde yaparız. Peki arkadaşlar 4'lü mit pandizotu ne kadar çevrenizde bileniniz varsa yardımcı olur musunuz ?
Sayfalar: 1 2