Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon Fardan Ceza Yiyen Oldu Mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar.Merak ettiğim bir konu hep.Şahin aldık alalı Allahıma şükür çevirmeye denk gelmedim.30000 lik xenon var aracımda.Cezası var mı acaba? Polisin fardan dolayı çevirdiği oldu mu/ oluyor mu?Ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
İçimi rahatlattın Smile Akşam gezerken tereddüt yaşıyorum biraz polis çıkar mı biyerden diye Big Grin Geçenlerde işyerine bi trafik polisi abimiz geldi.Abi şahinim var xenon var cezası var mı dedim.Evet var 80 tl ve trafikten men dedi.Abi ne yaptın ne trafikten meni dedim.Olmaz herhalde o kadarda Eek
(04.02.2014, 01:54)emretimac yazdı: [ -> ]İçimi rahatlattın Smile Akşam gezerken tereddüt yaşıyorum biraz polis çıkar mı biyerden diye Big Grin Geçenlerde işyerine bi trafik polisi abimiz geldi.Abi şahinim var xenon var cezası var mı dedim.Evet var 80 tl ve trafikten men dedi.Abi ne yaptın ne trafikten meni dedim.Olmaz herhalde o kadarda Eek

Normalde xenon far yasak ve dediği gibi cezası var araç üzerindeki değişikliği ruhsata işletmemekten aracı mende edebilir 32.maddeden farların ayarlıysa pek karışmıyorlar ama gıcık birisine denk gelirse ceza yiyebilirsin.
Cezayı anlarımda men olayı bana çok abes geldi.Onuda yapamaz herhalde Dodgy
Dediğim gibi araç üzerinde orjinallik dışında yapılan herşeyden araçı men edebiliyorlar ama polisle zıtlaşmadığınız sürece bu yola gideceklerini sanmıyorum.
bizim ticari takside h7 6000k vardi hic ceza yemedi
30000 lik olanın değeri mi çok yüksek pek anlamıyorum ama bi abimiz takmıştı bunuda.Farlar mavimsi yanıyor.Beyaz olanını takınca sorun olmuyormuş sanırım onda?Beyaz olan ne olarak geçiyor ki?
Fabrika çıkışı olmadığı sürece cezası var ama dediğim gibi fazla dikkate almıyorlar ama sen gidip pembe xenon takarsan yazarlar ceza bence haklılarda. beyaz olan xenon 8000 k diye biliyorum ben.
Teşekkür ederim bilgilerinize.Şimdilik böyle devam edelim umarım sorun yaşamam Smile

Oooo maşallah Emre on numara süper Big Grin
siddetimi oluyor k lar
Sayfalar: 1 2 3