Tofas Team

Tam Versiyon: Burayi nasil duzeltebiliriz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Siteye surekli girwmiyorum hakknizi helal edin dogandan sonra astra aldik gecen de ufak bi kaza yaptik soguk cekicle gercekten usta temiz is cikardi fakat boya boyle.kalkti ince bi tabaka kalkti ve bir parmak boyunda kil incelgndw catladi arabada da boya yok yuzden boyamak istemedm acaba diyorm pasta ceksem fark olur mu yada pasta da sonra rutus boyasimi yapsam.incedwn
[Resim: xVB5nV.jpg]
[Resim: xVB5nV.jpg]

[Resim: xE2nMD.jpg]
o atan boyaları kazı pas tutmasın diyede bir rütuş yap tamam.Boyaya hiç gerek yok.
rutus cok bozar mı acaba
ustasına yaptır bence ama böyle bırakma pas tutar
bu kısım arabanın neresi
bu çiziği görünce aklıma başımdan geçen bir olay geldi. arabaya öküzün biri kapıyla mı daha neyle vurmuşsa bir tornavida yeri kadar yeri soymuştu. götürdüm sanayiye paslanmasın diye. öküzün çırağı boyayı arabaya , stoplara,tampona . sonrada dingil sentetik tinerle silmek istedi araba mındar oldu. stopları da o gün takmıştım. bide işin yok değiştir.gel ki küfür etme. ustada babamın arkadaşı bişeyde diyemiyorsun Smile)
(17.02.2014, 20:14)abidin yazdı: [ -> ]bu çiziği görünce aklıma başımdan geçen bir olay geldi. arabaya öküzün biri kapıyla mı daha neyle vurmuşsa bir tornavida yeri kadar yeri soymuştu. götürdüm sanayiye paslanmasın diye. öküzün çırağı boyayı arabaya , stoplara,tampona . sonrada dingil sentetik tinerle silmek istedi araba mındar oldu. stopları da o gün takmıştım. bide işin yok değiştir.gel ki küfür etme. ustada babamın arkadaşı bişeyde diyemiyorsun Smile)

Evin duvarini boyar gibimi dalmis napmis ole
ince uçlu fırçayla çiziğin üstüne dokunduracaktı altı üstü. demek çırak tiner kokularından kafa bir milyon olmuş boya koyduğu kutuyu yamultunca arabadan aşağıya döküldü Big Grin kaportayı ustası bir şekilde sildi ama kaportada biraz parlamalar oldu.