Tofas Team

Tam Versiyon: Sürtme ile ilgili bilgilendirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Abilerim öncelikle Hayırlı Akşamlar. Selamın Aleyküm İnşaallah konu doğru yerdedir. benim bir sorum olacak. Babamla jant arıyoruz. En kötüsü paralı mangels taktıracağız (jant kötü olarak değil en son tercih). Benim aklımda 15 BBS var 8 ofset taktırsak sürtme sorunu yaşarmıyız burda bi abi kartalına 15 viper taktırmış çamurlukları elle açtılar bi sorun yok dedi. Ben şimdi çamurlukları boyattırmam. Sonra boyalı derler. İşte biz arabaya binmeyiz yani ben pazar günleri yıkar temizler köşeye çekerim bi işimiz olmazsa bir sonraki pazarı bekler. Bindiğimiz zamanda genelde 2 kişiyiz. Ama annemgilde biniyor arkaya 2-3 kişi daha oturuyor anlayacağınız en fazla 5 kişi. Sorum şu 15 BBS 8 ofset 5 kişi ile sürtme yaşanırmı ? Boyatmadan çözebilirmiyiz ? Hangi jantları önerirsiniz ?
Ya sürtmeyi kampananın yüzünden aldırarakta çözebilirsinde 1.4 arabaya o jant bence çok ağır gelir bence Confused
Babamla da konuştuk motoru da güçlendirmeyi düşünüyoruz. Ama sürtetmiki 15 8 ofset
7,5 ofset paralı sürttükten sonra o da sürtecek elbet bundan kaçış yok kampanayı sildireceksin tornacıda temiz olacak telliderede seymerin sokağında cem usta var benim ustam ona git senin sıkıntını çözer tamirhanesinde torna tezgahıda var düşürmeyi falanda yapar
15 bbs 8 ofset bbs camurluk agzina deil ic kisima surtuyo 5 kisi ile normal yukseklikdeyse araba sorun olmaz veya basik ama yaylar sertse yine sorun olmaz garanti olsun dersen kampanadan aldir keser.
15 brock camurluk agizina surter agizi kurtarsan ic camurluga surter o model sıkınti viper ne durumda bilmiyorum.
Bbs eskidi artik 8 ofset te37 derim ben yaza yeni jant takimi dusunuyorum alirsam te37 tercihlerimin arasinda olur benim
Haklısın abi yani bbs biraz eskidi ama madii olarak onlar uyuyor yani Smile Benim takacağım ya bbs ya paralı iki seçeneğim var. Jantları büyük ihtimal Dadal dan alacağız. Mustafa abi önerin için sağol şasecimiz var Şaseci Musa Smile Birde önleri çanakları en dibe indirip arkadan 1.5 bakla düşünüyorum şimdilik böyle ehliyet alınca araba tamamen bana kalacak ozaman çok güzel projelerim var Smile Konuyu kiliyleyebilirsiniz fark etmez
Benden sana tavsiye 13-14 Jantın yerini hiçbirşey tutmuyor arabayı yıpratıyor. Ama almak istersen ne alaa sana kalmış birşey zevkler ve renkler tartışılmaz.

sürtme olayına gelirsek kampanalardan aldırıp çamurluğu plastik uçlu çekiçle vurarak genişletirsin boya attırmadan sıkıntı yaşamazsın sürtme yapar ama lastik sürter oda sıkıntı değil. iyi forumlar kardeşim.
Arkadaşlar biraz alakasız olucak fakat benim 1.6 Şahine Doğan 6 kol jant alıp takıcam orjnal OPAR'mış ağırlık degeri nedir çok farkedermi şuan araçta kara tenekeler var.
13 14 arasında pek fark oynamıyor 6 kol tavsiye ederim. 50 yanak lastik alırsan fena olur =)
(28.01.2014, 19:04)sefagler yazdı: [ -> ]13 14 arasında pek fark oynamıyor 6 kol tavsiye ederim. 50 yanak lastik alırsan fena olur =)

185 55 R14 Düşünüyordum 50de çok ince yazları memelkete gidiyorum taş'tan bol bişey yok.
Sayfalar: 1 2