Tofas Team

Tam Versiyon: Toplanacak 86 Doğan- Yardım Lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba. Elimizde 1986 model, orjinal 125.000'de bir Doğan var...
Araç Ankara'da bulunuyor.
Abartı olmamak şartıyla komple boya, jant-lastik, Lpg ve bilimum küçük işler (kapı kolları, nikelaj vb.) yaptırmayı planlıyorum. Kaça çıkabileceği ve nerede yaptırabileceğim konusunda bilgi aktarımında bulunabilir misiniz? Teşekkürler...
Arkadaşlar Ankara fiyatları konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Maliyet faktörü önemli malum. Fırın boya yapılacak (Tadelle Kırmızısı) + LPG (Aldesa iyi diye duydum karbüratörlü için ancak usta daha da önemliymiş)
PAylaşımda bulunursanız memnun olurum.
Aldesayı kim tavsiye etti bilmiyorum ama imkanınız varsa lovato alın hatta ankaradaki distribütörünü sitesinden öğrenip landirenzo taktırın landirenzo köklü bir şirkettir işçilikleri çok temizdir
Aldesa konusunda forumlardan bilgi edindim. Yerli markalar arasında karbüratörlü sistemi iyiymiş. Maliyet de 400 TL civarıymış. Lovato ya da diğer İtalyanların fiyatını bilemiyorum. Bu arada LPG markası yakış konusunda etkili midir açıkçası bu konuda da fikir almak isterim.
Yakıt konusunda stabilite açısından uzun vadede lovato temiz bir seçenektir yerli malı tavsiye etmiyorum tamamen kumar iyi ya da kötü çıkması ama sonucunun kötü olabilme ihtimali çok büyük bir de taktıracağınız yerler şahıs tamirhanesi şeklinde markanın kendi bayisi varmı ? her lpg takanada taktırmayın işçilik öok önemli bu yüzden landirenzoyuda dedim maliyeti daha yüksek ama uzun vadede hem işçilikle hem kullanımla hem sarfiyatla başınızı ağrıtmaz tercih sizin profesyonel kişilere montaj yaptırın derim
Haklısın... Aldesanın da profesyonel merkezi var sanırsam. Tabiki araştıracağım diğer markaları da 100-200 TL fark varsa tabiki İtalyan tercihim olur.
Ama dediğim gibi orada burada 200 tutacak 2000 TL.
Aracımızın motoru iyi, belki hortumlar falan elden geçebilir. Esas düşündüğüm toplam maliyet. 3500 TL'ye canavar gibi birşey çıkartabilir miyim acaba?
Şimdi bir de şu yasa işi var biliyorsunuz. Harcayacağım parayı bir şekilde satma ihtimalim olursa kurtarabilir miyim diye düşünüyorum.
Örneğin aracın şimdiki hali 3000 TL, ben harcadım 3500-4000 TL Bir sıkışıklık olur da satmam gerekirse ne kadara gidebilir. (Araç da darbe, boya da yok yani şasisi düzgün Maşallah)
aracı satmayı aklınızdan gecıreceksenız hıc bu ıse gırmeyın derım ben.ama bıneceksenız de hıc durmayın derım.dediğinize gore çok nadıde bı aracınız var.lpg sıstemı konusunda mustafa abıye katılıyorum landırenzo derım ben.arabanızı toplarken aracın durumuda önemlı fotograf koysanız daha cok yardımımız dokunur dıye dusunuyorum
Haklısın foto konusunda. Kısmet olursa birkaç gün içinde yüklerim. Araç Ankara'da ben Edirne'deyim ancak toplama işi Ankara'da yapılacak.

Satmak acil bir durum olursa diye. İnşallah olmaz ancak ekonomik durumlar malum...

Benim de durumum pek iç açıcı değil. Bir mali kriz yaşadım ve arabam dahil gitti. Şimdi elimdeki üç beş kuruşla baba yadigarını ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Bu anlamda kaba maliyet bile önemli.

1000 TL fırın boya, 700 TL LPG(Ruhsata işletme), 300 TL (Muayene), 750 TL Lastik+Jant etti 2.750 TL (BU EN İYİ İHTİMAL GALİBA) + 750 TL diğer masraflar desek 3500 TL.

Bu fiyata kurtarabilir miyim. İşte bütün mesele bu...