Tofas Team

Tam Versiyon: abarth logolu cms 40 jant kapağı ve yüksek torpidoya eski tip kalorifer uyarlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arabamı bitirdim ufak tefek rütüşları yapıyorum zaman buldukça.Kışlık lastiklerimin olduğu cms 40 jantlarımın kapağı yoktu bunlara kapak yapmak istiyordum ve ilk fırsatta yaptım.
[Resim: sl4tmEe.jpg?1]

[Resim: jlRXmhR.jpg?1]

Birde tabi kalorifer kumanda mekanizması benim eski tip torpidom ise yüksek olduğu için sorun vardı.Yalıtım yaparken hepsini sökmüştüm buna da çözüm ürettim kendimce.Detaylı resimler sonra gelecek ama bu işlemleri yaparken foto çekemedim telefon beyaz olduğu için fakat sonradan da anlaşılıyor zaten.
[Resim: jzqwKrx.jpg?1]

[Resim: KxKjVo1.jpg?1]
arkadaşlar birde bu jant kapakları üretip satsam ilgi görür mü?
Elinize sağlık Smile güle güle kullanın.
Jant göbeği konusunda açıkçasını söylemek gerekirse bence pek farkedilir bişey değil.Kalorifer kumanda panelini de yüksek gögüş takmışken keşke o kumanda mekanizmasını da ona uygun yapsaydınız.
kalorifer mekanizması olayı biraz tuzlu ve bulunmuyor fazla bir tane buldum 150 tl sadece mekanizma bunun kapat motoru kutusu falan filan 250 300 tl i bulacaktı böyle 30 tl sıkıntısız şekilde.
jant ve kapakları boyarsan daha iyi olur gibime geliyor normal jant rengine boya abarth ı ise orijinal renklerine
bende öyle yapacam zaman bulabilirsem o zaman kendini daha iyi belli edecek.
yüksek göğüsü bozmuuşsun kardeşim ya
Abi açık konuşmak gerekirse bu kaloriferler hiç olmamış zaten o kalorifer dalgaları uzay göğüsü güzelleştiren en güzel özneydi
Bence fena değil iş görüyosa sıkıntı yok Big Grin cms kapaklarıda bi ara çok aranıyodu ama devri geçtimi bilmiyorum isteyene yaparsın abi hem satılmazsa elinde kalır diye bişey olmaz Smile