Tofas Team

Tam Versiyon: Ondan Bundan Şundan Araba..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(18.10.2010, 20:04)mcfacia07 yazdı: [ -> ]Hastasından alacaksın alacaksan ve doğudan alacaksın.
Doktorlardanda alınır.
Bazı uyanıklar var bayandan yazıp erkek olanlar onlara uyuz olurum.
Ama bayandan ve taksiciden araba alınmaz.Taksiciler hor kullanır bütün parçaları yan sanayi değişmiş ve araba bitiktir.Bayandar adam gibi kullanmaz içi dışı düzgün olsada motor şanzıman gitmiştir.

kardeşim doğudan araba aLınmaz para para b..k gibidir onlarada 2 yaşında arabanın canını okurlar sonra gider 0 araba alırlar dikkat edersen doğunun 2. el piyasasına düşüktür fiyatlar hep.. hor kuLLanıLdıkLarı için para etmez..
(18.10.2010, 22:14)kryeck yazdı: [ -> ]En iyisi hastasından alınır.

aynen hastasından
Araba alınacaksa Kar görmeyen memleketten alınmalıdır.Hastasından alınmalıdır. Antep Kr görür ama Ben bugüne kadar Antepliler kadar arabalarına sağlam bakan bir millet görmedim.Adamın arabası bozulsa illa onu evine götürecek.sırtında çeker yine çeker.Bizim Hatay da da Kırıkhandan alınır.Nemin en az olduğu yer. İstanbuldan araba alınmaz.Çünkü çok film vardır o arabanın üstünde.Ankaradan alınır.Ancak sağlamınu bulursan.Ankarada bayan dan araba alınmaz.Mutlaka biryerlerini vurmuştur.Yani kısacası Hastası olandan,Fazla km yapmamış olandan,kapalı garaj arabası olan araba alınır.
evet ankara arabasının piyasası sağlamdır
bende açıkcası şunu söyleyeyim artık taksiciler kadar arabalarına bakım yapan yok.bende aynı düşünüyorum ama onlarında hakkını yememek lazım.neden dersek?artık toplu taşımalar (metrobus tren dolmuş taksı minibus v.s daha bır sürü ) bayağı bir arttı noldu taksicilerde mecburen ekmek yemek ıcın olduğunca en ıyısını düşünüyorlar.bızım yan kapı komşularımız koca bi ailede 7 tane taksıcı var neredeyse dededen toruna emın olun tüm kalbımle söyluyorum onların baktıklarını bız düşünmüyoruz.bızım klişe lafımızdır işte taksıden cıkma falan ama artık bence bu zihnıyet azalıcak bugun değil belki ama emın olun bi 10 yıla side bunu düşüneceksınız
(19.10.2010, 03:14)balkes10 yazdı: [ -> ]bende açıkcası şunu söyleyeyim artık taksiciler kadar arabalarına bakım yapan yok.bende aynı düşünüyorum ama onlarında hakkını yememek lazım.neden dersek?artık toplu taşımalar (metrobus tren dolmuş taksı minibus v.s daha bır sürü ) bayağı bir arttı noldu taksicilerde mecburen ekmek yemek ıcın olduğunca en ıyısını düşünüyorlar.bızım yan kapı komşularımız koca bi ailede 7 tane taksıcı var neredeyse dededen toruna emın olun tüm kalbımle söyluyorum onların baktıklarını bız düşünmüyoruz.bızım klişe lafımızdır işte taksıden cıkma falan ama artık bence bu zihnıyet azalıcak bugun değil belki ama emın olun bi 10 yıla side bunu düşüneceksınız

taksiden çıkma araba bakıLmadığı için değiLde çok km yaptığı için metal yorgunluğu oLur araç diri durmaz beli büküLmüştür iyice.. fazLa yoL yapmamış oLursa aLınabiLir fiyatLarıda diğerLEri gibi düşük oLmuyor onLarında o yüzden tercih sebebi oLmuyorLar..
(18.10.2010, 20:04)mcfacia07 yazdı: [ -> ].Taksiciler hor kullanır bütün parçaları yan sanayi değişmiş ve araba bitiktir.

Aslanım daha yaşın ufak az büyü gözünü aç öyle tartışalım bu mevzuyu, çevrende 1-2 tane çapulcu yüzünden genelleme yapma. Antalyadasın sana plakalarını duraklarını veriyim tek tek git kontrol et.
bencede hastasından alınır araba bayandan bana kalırsa araba alınmaz debriyaj bitmiştir ve heryerinde kesin bi darbe vardır ama güzel olan tarafı şu bizim gibi parça aramaz yan sanayi olsun ucuz olsun telefon açarservise gelin alın arabayı der orjinali ile değiştirirler taksiden çıkma km yapmıştır çogu malzeme yan sanayidir
Sayfalar: 1 2