Tofas Team

Tam Versiyon: resimdeki parça
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: ey248k.jpg]

resimdeki parçayı benim araca ekleyebilirmiyiz..birde aracın motoruna ne ekleme yapabilrim düzgün çalışması için ?
O parça hava filtre termostatı.Kara düzenlerdeki yazlık-kışlık kapak çevirme muhabbeti gibi.Amacın ne onu da söylersen ona göre tavsiye verebiliriz.
ya ben bi şahin gördüm adam yanımda çalıştırdı arabadan ses seda çıkmıyo benimkide bi düzen tutmuo rolantisi falan..benim o sessiz çalışıo dediğim aracın motoruda düz motordu ama o resimdeki parçalar mevcutu..bide bu mikser muhabbeti varmış galiba o nedir ?
Piç motordur o.Fotodaki gibi.Sessiz çalışma olayına gelirsek.Piç motorun elektronik ateşleme avantajı vardır.Piç motordaki ateşleme sistemi Doğan L deki elektronik ateşlemeden farklıdır.Ayrıca sübap,avans gibi ayarlar büyük önem taşır.Yaprak mikserden mi bahsediyorsun?

[Resim: 25349542398.jpg]
aynen abi yaprak mikser..peki bu ayarların maliyeti ne kadar olur acaba
Sizin oraların piyasasını bilmiyorum ama avans sübap taş çatlasın 50 liraya mal olur.Yalnız avansı tabancayla ile yaptır mutlaka.Yaprak mikseri de kendi aracımda denemedim düz motora uygulamıştık.İlk marşı,yakıtı ve gaz yemesi değişti.Tabi ayar çeken usta çok önemli.Normal mikser bile olsa lpg ayarı önem taşıyor yakıt-çekiş ve ilk marşta.Forumda da yaprak mikserle ilgili baya konu var zaten araştırabilirsin.
sağol abim teşekkür ettim