Tofas Team

Tam Versiyon: sağ taban halısı nerden ıslanıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Olayı söyle açıklayayım.Hortumla sağ kapı ve cam bölümüne saatlerce su tutuyorum tazikli su tutuyorum su almıyor.Yagmur yagınca sag koltuk ön kısım su oluyor.Enteresan tarafı eşikte ve ön taraflarda ıslanma yok halının orta kısmı su oluyor.Sileceklerin olduğu petekler tertemiz bu su nerden giriyor sanki gögüsün ordan alıyor gibi çünkü tam ortası ıslanıyor ama gögüse nerden su girecek.direklerden su alma şanşı yok hem kontrol ettim hem çürüğü yok zaten.Fikirlerinizi bekliyorum
Kardeş o sağ tarafta sigorta tablasının üstünde ufacık bir delik var. o delikte normalde kablolar geçer ve bir tıpası olur. o tıpadan kaçırıyo büyük ihtimal. Yağmur yağar ızgaralara dolar orada kabutun içindeki boşluklara dolar araçda hareketli haldeyse oradan sızar içeriye.. Oradada sorun yoksa taban halısının altına bak çürük falan açılma varmı kontrol et.
araba hareket halinde değil durduğu yerde su alıyor. aksama kadar yagmur yagdıgı oluyor inip kontrol ediyorum su almıyor.Aksamdan sabaha yagmur devam ediyor sabah bindiğimde su almış oluyor. o deliği ve kontrol edeyim
elbet ya motor kabutunun altındaki delikten yada taban halısının altında farklı bir delik var oradanda alabilir. o ıslaklıgın tam altına ve tam üstünden damlaya bilecek bir yer varmı bi bakın veya bir yerden oradaki delikten dolayı sıza sızada inebilir.
aynı sorun bızdede vardı ön camın önündeki ızgara varya.onun çamurlukla arası var kaputun hizasında.oraya silikonla doldurduk ne su alıyor nede bir sorun cıkarttı.

falcon-87

Abim sorundan bende müzdaribim çözümünü bulursan söyler misin.Smile
bi bulursam söylerim Smile

falcon-87

Tamam abim bekliyorum.Smile
arka fren hidroliği borusu çürümüştür dikkat et hidrolik çabuk çürütür
sileceklerin ordan ızgaranın içine su tutsana bakalım içeriye su alıcak mı ? içeri gazete ser daha kolay anlaşılır
Sayfalar: 1 2 3