Tofas Team

Tam Versiyon: taban halısı değişimi resimli paylaşım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
tavan döşemesi niyetiyle işe başladık taban halısını değiştirdim açmışkan vites toz körügünü ve topuzu değiştirdim daha yapacak çok iş var.. yanlız halının kalitesizliği ve sağ emniyet kemerinin civatasını sökmek epey canımı sıktı toplamda 3 saatlik bir çalışma buyrun resimler
(umarım resim boyutu sorun olmaz ilk deneyim kusura bakmayın)

ön koltuklar ve eşik bakalitleri söküldü;
[Resim: nc9pQJ8.jpg]

[Resim: Qg4h6lv.jpg]

[Resim: v6jhLSH.jpg]

[Resim: xlgnMnb.jpg]

yalıtım malzemesi diye birşey kalmamış bitüself elimde yoktu mecbur temizleyip halıyı attım üstüne geçici olarak;
[Resim: xElh969.jpg]

[Resim: Rhg9U93.jpg]

resmi yüklerken anahtarı farkettim sanırım orda kaldı Big Grin
[Resim: KAi6QJ6.jpg]

[Resim: lZQB7wL.jpg]

[Resim: ChvHT9e.jpg]

[Resim: XLDXwcv.jpg]

ayak dayama uclarına gelen yerler çok dandik düzelmiyor Mad
[Resim: uV3SSEA.jpg]

[Resim: xUBxUTo.jpg]

[Resim: mGnQa3Q.jpg]

[Resim: XI1qpZd.jpg]
Hayırlı olsun güle güle kullanın keşke bu kadar küçültmeseydiniz resimleri neyse bu arada halıyı ne kadara aldınız ?
Elinize sağlık. Güle güle kullanın.
(30.12.2013, 13:49)Falcon417 yazdı: [ -> ]Hayırlı olsun güle güle kullanın keşke bu kadar küçültmeseydiniz resimleri neyse bu arada halıyı ne kadara aldınız ?

halı 60 tl fakat gerçekten bu parayı etmez orjinal halıyı temizlemeye 50 tl istedi oto kuaför.Tam olarak leke çıkarmaya garanti de vermeyince mecbur kaldık değiştirmeye
Aynen öyle birebir değil orjinal halının yerini tutmuyor ama işte sıfır diye katlanıyoruz bunlara Confused
Hayırlı olsn fazla kirletmeden bol kullanışlar dilerim bende niyetim var ama bi giriştimi koltuk döşeme yaptırıcam yer döşemesini birde tavan döşemesini değiştirmek istiyorum koltukların söküldüğü zaman bende onları yapiyim dedim.
şekillendirme olayı nasıl.nasıl şekılllendırıyorsunuz toparlanma kırılma falan nasıl oluyor ısıtma işlemı falan yok dimi. kendımız yapabılırmyız oturma olayı nasıl yani.?
şekillendirme yapmıyorsunuz hazır kalıp kesimi. ama yan saniyi olduğu için orjinal tadı yok malesef. ısıtma falan yok sadece seriyorsunuz biraz büyük geliyor kenarlardan fazlalıkları kesiyorsunuz. önemli nokta eşik bakalitlerinin altına gelecek şekilde kesebilmek.
Bu halılar çok ince oluyo hiç iyi değil , bende değiştircektim baktım orjinalle alakası yok yıkattım oto yıkamada 10tl istedi 7.5 bozuk vardı biraz laf etsede kabul etti sıfır gibi her yeri aynı çıkmıyo yıkamadan ama baya temiz olmuştu o şekilde taktım.
Halı flex tarzı malzemeden yapıldığı için yazın sıcagında çıkartıp katlamakla kırılıp ipleri dökülebiliyor. Bunun orjinalini bulabilirseniz çok iyi. Hatta döşemecilerden arabanın tabanına göre biçimli şekilde diktirte bilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3