Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin kaçağına dikkat !!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar aracınızdaki benzin ve lpg kaçağına dikkat edin arada kontrol ettirin neden mi ? çünkü sonuçları ağır olabiliyor benim arabam benzin kaçırıyormuş farkına varmadım ve araba yolda giderken alev aldı trafikte bana korna çalmasalar yine farketmicem.Resimler arabanın temizlenmiş hali o anki sinir ve moral bozukluğuyla resim çekmedim ve bu kadar temizlendi her yer kapkaraydı allaha şükür hemen söndürebildim sorun benzin pompasındanmış ve gittim hemen değiştirdim.Herkese tavsiyem olsun daha büyük hasarlarda çıkabilir.

[Resim: 100_2058.jpg]
[Resim: 100_2059.jpg]
[Resim: 100_2060.jpg]
[Resim: 100_2061.jpg]
[Resim: 100_2062.jpg]
Aman geçmiş olsun en kısa sürede müdahale etmişsiniz Allahtan,lpg sistemi benzin sistemiyle olan ilgimizi azaltıyor ama benzinde kullanılmadığından araçların hortumları ve sizdeki gibi benzin otomatiği özelliğini kaybediyor.
geçmiş olsun nasıl söndürdünüz peki?

falcon-87

Polat abim çok geçmiş olsun bizimkinde de vardı kaçak şır şır eve geldik ALLAH korumuş bir şey olmadı sade her tarafa benzin sıçramış.Ben kesici hortumlar olsun komple değiştim.Sonuuçta 87 modeldi ve şuan çok memnunum korkusuz belasız.Araban yandı ama far panjurda bir şey yok hasar alan yerler neresiydi ve değişen yerler neresiydi ne zaman oldu abim bu olay.Kaputtaki leke ve boya atması var mı hala.Smile
eywallah arkadaşlar yangın tüpüm yoktu ama özellikle tofaşlarda olması gerekiyor bu ara çok duyuyorum yanma olayını allahtan bagajımda bi damacana su wardı onunla biraz söndürdüm en son ceketi feda ettik ama sonunda söndü.hortumları değiştireli iki ay oluyo sanki yine çatlamış yine değiştirdim ara sıra kontrl etmek lazım.
Yangın sonucu buji kabloları dispritör kapağı hortumlar birkaç kablo yanmış hepsini değiştirdim alevi hemen söndüremeyince kaputun boyası yanmış onu artık macunlattırıp beyaz karbon folyo çekecem çünkü yeni kaput alıncaya kadar idare etsin slikonları hep yanmış bide ben sinirle çarpmıştım ayakları kırılmış 70 lira parça ve usta parası verdim 30 lira da çekiciye verdim.
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun kardeş
Geçmiş olsun.
ustam çok geçmiş olsun allahtan hemen müdahale edebildiniz

falcon-87

Abim bende anlamadım çatlıyor nedense kuru kaldığından mıdır ALLAHA şükür şuan param gitse de değdi çok titizim bu konularda.Smile
Sayfalar: 1 2