Tofas Team

Tam Versiyon: arka stoplar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=506984066081421&set=a.111381365641695.19204.111007605679071&type=1&theater sa abilerim kardeşlerim su fotodakı sadece onun gıbı yanması için napmamız lazm ?
kardeşim adam sadece sisleri yakmış benimkinde parklar yandığında sisler yanıodu parklar sönükken sisleri açamıosun seninkindede öle olabilir ama ben geçen elektrikçide sis taktırırken bunu iptal ettirdim hepisnden bağımsız yanıo şimdi basit bişiye benzio bi kabloyu kesti falan bişiler yaptı burda bilgisi olan birisi vardır anlatırlar.
hm abi saol
Onlar arka sis zaten normalde sisi açınca yanması lazım biz onu frene bağlıyoruz genelde hatta onlarıda diğer kırmızılar gibi parkta hafif frende güçlü yanacak şekilde arkayı 4lüyoruz ama orjinali sis butonuyla yanıyor
Parklar kapalı arka sisler açık durumda resim çekmiş arkadaş.

Farları yaktığında sadece onların yanmasını istiyorsan arka sisleri iptal edecek ve arka parklara gelen kabloyu ayırıp arka sisin kablosuna takacaksın.
Veya daha az uğraşmak için arka stoplara tek flamanslı ampul takacaksın parklarda yanmayacaklar sadece frene bastığında yanacak ve sisleri devamlı açık konumda kullanacaksın..(bu diğerinden daha basit bir işlem geri dönüşümü kolay olur)

Uğraştırıcı bir iş olur kabloları bulman gerekicek ve muayenede sıkıntı yaratacaktır. Onuda geçtim en olmadı ters bir polise denk geldiğinde sırf bu yüzden ceza yazacaktır.
Bende o şekil dolaşıyordum arkadan anons yapıp durdurdu stopların hatalı yanıyor vs gibisinden. Şans işi ama şansa bırakmamak lazım.. Wink
Fren leri sise de bağlamış olabilir yani frenlerdeki 2flemanlı lambayı söküp oraya tek fleman park sisleride frene baglamış olabilir