Tofas Team

Tam Versiyon: muayene işkencesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arabanın muayenesi geçmeden yaptıralım dedik İST_HARAÇÇI muayene istasyonuna gittim herzamanki gibi arabada 2 tane ağır kusur çıktı biri fren ayarı biri şase olmayan çürükten
uyuz birine denk geldik isim tolga genç yeni girmiş birisiymiş, gardiyan gibi sert üslupsuz konuşuyor. ben arabanın altını pütürlettim iki ufak arka kriko yerinde çürükler vardı onları yaptırdım.
Adam pütürün altından korozyon görmüş sol taraf ön orta arka
sağ orta arka bunlar hafif kusur neyse.
pütür atılırken egzos borusunun olduğu yere gelmemiş oraya da çatlak yazmış çürük falan yok ama çıkarken bayağı tartıştık adamla kafaya kürekle vuracak kıvama gelmiştim. Arkamdan başka bir arabayı aldı içeri adama konuşuyorduk 50 tl sıkıştırsaydın geçerdi dedi. Artık yalan mı gerçek mi bilmiyorum.
Frenlerimin birini muayene istasyonun orda gevşettim kampanadan ayar yapılırken veya yolda gelirken sıkılmış. Bilgisayarlı teste girdim fark %8 çıktı. Muayene istasyonuna gittim arkasından orda farlarıda ayarladım tabi. Başka biri geldi arabayı aldı bütün korozyonların hafif kusurunu silmiş sadece klasik şeyleri bırakmış ve sonuç olarak araba muayeneden geçti. 28,12,2015e kadar kafa rahat.

falcon-87

Gökhan abim hayırlı ve geçmiş olsun.Smile Ücret verirsen geçersin yapan var.Big Grin
Geçmiş olsun muayene istanyonlarında herkes kafasına göre çalışıyor resmen Antalyada iki tane istasyon var merkezde birisinde 4 lü manifold falan kalıyor birisinde ise manifold geçiyor araç tatlı düşük ise fren testine rahat girip çıkıyorsa geçiyor muayeneden.
bütün günümü yedi ... tam bir iş yapıyon düzgün yap hak geçirme haksızlıkta yapma dimi adam bide farı salladı o sallamayla vidası gevşedi cuma cuma adamı deli ettiler varya..
Gerçekten çok uğraştırıyorlar adamı ya Allahım sabır versin bizlere.
bende çok cektim valla son anda far ayarında farın biri söndü tamam dedim 2. hakkıda yakacak sinir harbi geçirdim sonra pulu getirdi görüşmemek üzre dedim çıktım sinirden.
benzin döküp yakıcak kıvama getirdiler adamda ne göz varmış pütür altından korozyon ve çatlak gördü ben hala ordayım. bide onun üstüne araba gaz yakıtını artırdı 50kr buldu onada canım sıkıldı bugün tam işgenceydi bnm için
hayırlı olsun geçmiş en azından.Smile.
ayın 21 yaptırmıştım sadece xenonları degiştirdm sorunsuz geçtim tabi 1 ay önce alt takımı komple yaptırmştım Smile
Ygs ye girsem bukadar sitres yapmam Smile adamlar kendilerini af edersiniz bi ... Sanıyolar
Sayfalar: 1 2