Tofas Team

Tam Versiyon: Neden böyle yaparlar?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Genelde araba satıcılarına bakıyorumda "BİKAÇ PARÇASI DEĞİŞİK-DEĞİŞENİ VAR-SONUÇTA KAÇ SENELİK ARABA" derler fakat.
Kendilerinde çok temiz araba olursada fiyatta uçarlar..

Kendileri araba alacakken toplu iğne başı bile yamuk mu bakarlar farzı misal.

Yani bunun ortası yokmu arkadaşlar.Madem alıp satıyorlar alırkende fazla incelemeyin ozaman.Satarken kaç senelik araba o kadar çürük çarık değişen olur diyorsak madem..

Kimseye kızdığınlığımda yazmıyorum malum satış sitelerini gezerken gördüğüm ilanlardan yola çıkarak yazayım dedim.
Evet fiyatlar çok uçuk olabiliyor.Saçma sapan ilanlarda olabiliyor.Fakat bir konu varki ben o konuya çok hassas bakarım
"NE KAA PARA O KAA KÖFTE" Siz gidip 98 model slx " e 3-5 tl yazan adamın arabasına bakıyorsanız adam gerçekten haklı kaç senelik araba yanı ama siz benım gözüm gibi korudugum en ufak herşeyini eksiksiz yaptıgım orjınal çalısmayan aksamı bulunmayan aracıma 9-10 tl istiyorsam ve buna laf ediyorsanız haksız olursunuz (Bunlar Farzı-ı Misal örneğidir.Üstünüze alınmayın)Esnaf arkadaslar bir çogu galeriler ise olaya farklı bakış açısındda onları değerlendirmekse bambaşka zaten bizde aile olarak karardır Galeriden araba almayız genelde tanıdık olmadıgı sürece.Sizede nacizane tavsiyem sahibinden almak en iyisidir.
Kardeş Piyasa bozuk.. 93 model şahin var yapılı 12 bin lira 2000 şahin var bakımsız 9 - 9 buçuk lira.. Yani doğanlara bakıyorum Ankarada 11 liradan aşağı doğan slx 1.6 ie yok Adamın araba bakımsız yapılı değil Bakıyo yapılı arabaya 14 bin istemiş benim neyim eksik diyo belki satarım diye koyuyor. Araba pazarında çok başıma geldi.. 92 model Doğan L ye 10.250 isteyen amcamı gördüm.. Sordum amca niye fiyat bu dedim.. Amcanın tek sözü Birsürü doğan var piyasası 13, 14 lira ben az bile istiyorum diyo.. Benim arabanın neyi eksik diyor.. Haa soracak olursan sen nasıl aldın arabayı diye.. Ben sormadan computeste sokmadan aldım. nasıl olsa 20 yaşında araba çürüğü olmasında boyası olsun dedim Smile
orası ankaraya göre ucuz Smile ankaranınki lere bak kardeş 30 000 e bile var Big Grin
ankarada harbiden mantık yok adam geliyo bakıo iyi hoş telefonda diyom agır kazası yok ön kaput camurluklarlar şaselerde bişiy yok dedim geldi baktı ustasına gittik usta bile şaşırdı altı yeni yapılmış bu arabanın dedi adam yeni yaptırmışşın nie satıon dio
satmıom dayı satlık araba yok dedim artık millet kafayı yemiş 6 liraya araba alıon saçmalıyonda saçmalıyon
yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert anlıyacanız Big Grin
Yaptırmak daha iyi bence.. Çürük çarık almakdan iyidir. Öyle müşterilere Çürüğün üstünü boyayıp verecen..
öyle oda bizde olmaz hastalıkya işte çürük çarık arabaya binemioz yapacak bişiy yok Big Grin
Kardeşim geçen benim ilana aradılar aracıma 8 yazmıştım gerçekten çok iyi çok bakımlı tık ses yok aracımda aramış diyor araç iyide fiyat yüksek 4.000 vereyim dedim o fiyata sen orjinal eski kasa alamassın abi öyle deyince birtane 96 model var oda cok temiz ona bakıcam 5.500a dedi aracı kıyaslamak istemiyorum ama çok manyak insanlar var.