Tofas Team

Tam Versiyon: Aracım Tekleyerek çalışıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracım Gaz yimiyor Arkadaşlar aracımın böyle sorunu var 2 gün soğuk havada durdu ve çalıştırmaya gittiğimde çalışmadı sonra gittim 5 Lt benzin aldım ve benzinle çalıştırıp. Isıttıkdan sonra arabamı lpg ye geçirdim zaman böyle ölü ölü ve tekleyecek çalışıyor araba kendini toparlayamıyor karbüratör kapanı biraz açtım zaman kendini toparlıyor kapattım zaman tekrar stop edecek gibi çalışıyor VE bugün denediğimde ise karbüratörün içi duman dolmuştu acap dedim havamı almıyor ve hava filitresinin hava alan kısmına baktım ve herhangi bi tıkanma yok Kısacası arkadaşlar aracım benzinden Lpg ye geçti zaman stop edecek gibi çalışıyor ve kendini toplayamıyor ve karbüratör içi duman doluyor bunun sebebi neyden kaynaklanıyor aracımı park ettim zaman böyle bi sıkıntısı yoktu 2 gün çalışmadı için böyle bir arıza verdi yardım edin...
vallahi hocam herseyden olabilir gaz ayarı avast ayarı bujiler vs. vs
Gaz regülatörünü kontrol ettiniz mi donuyor olabilir.
Sıcak su gaz beynine gelmiyorsa eğer gaz donacak ve araç boğulacaktır.
Tekleyerek çalışma sebebi bu olabilir daha önce böyle bir sorun hiç olmadıysa büyük ihtimal gaz ile alakalıdır.

Aracınızın suyu eksilmiş olabilir buda gaz beynine az sıcak su gitmesine yol açar ilk önce suyunuzu tamamlayın daha sonra aracı gazda çalıştırıp gaz beynine sıcak su geliyormu kontrol edin.
Elinizden geliyorsa sıcak su hortumlarını söküp tıkalı alanı tespit edebilirsiniz.
Yinede en iyisi gazcıya göstermek olur kolay gelsin Smile
Aynısı bendede oluyor telaşlanıcak bir şey yok. Gaza bastığında patırdamalar olur bir kaç dakika daha hafif bas düzelmicek ama biraz kendine gelicek araba sonra yoluna bak yolda gaz yemicek ama sonradan kendine gelip düzelicek.
(26.12.2013, 20:03)tunerclaris yazdı: [ -> ]Aynısı bendede oluyor telaşlanıcak bir şey yok. Gaza bastığında patırdamalar olur bir kaç dakika daha hafif bas düzelmicek ama biraz kendine gelicek araba sonra yoluna bak yolda gaz yemicek ama sonradan kendine gelip düzelicek.

Bir konuda çok haklısın oda sadece düzelmicek demende..
Düzelmeyecek olan şeyi niye yapsın arkadaşım Smile

Bence sende dediklerimi kontrol et başına daha büyük işler almadan önce Smile)