Tofas Team

Tam Versiyon: Şahinime peugeot 206 takas teklifi geldi görüşleriniz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 91 model şahinim bilindiği gibi satıyorum.Bugün bir mesaj geldi peugeot 206 sı olan birisi şahinime takas teklifinde bulundu.Sizce peugeot 206 1.4 hdi 2007 coupe model ile şahinimi takas etmeli miyim ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum...Benim aracın üzerine 7000 TL daha vericem sizce takas yapmalı mıyım ?

[Resim: vwd9z.png]
bu modeller şirket arabası olarak çok kullanıldı geçmişi nasıl ki ?
adamın yorumuna göre şirket aracı değilmiş şahsi ilk sahibiymiş.. araç 170.000 km de. birşey sorucam bu bahsettiğimiz peugeot coupe araç kamyonet diye mi geçiyor ? her sene muayene ye giriyormuş diye okudum internette doğru mu acaba bilen var mı ?
mantıklı takas ama fıyatı az daha ındırmeye bak
Ben olsam yapmam..! Çünkü benim arabayada zamanında aynı şekilde bunun bordosu takas teklifinde bulunmuştu. Aracın değişeni nedir? bu modellerde değişen önemli. tutulan kasamı? Ayrıca bi computest şart. Bunlardan geçerse hiçbir kuşku aramadan al .
Kardesim bu arac dizel dimi
inanma sakın şirket aracıdır çok düşük fiyatları var ve dizel 170 binde sakın yanaşma, ayrıca hersene vize, sigortası yüksek vs vs
arkadaşımda mavisi vardı kaportasının çok dayanıksız olmasından sürekli arıza çıkarmasından ve parçasının çok pahalı olduğundan şikayet edip duruyodu sattı en sonunda satarkende zarar etmişti baya ama o zarar etmesi arkadaşımdan kaynaklı mı yoksa gerçekten piyasası kötü mü bilmiyom bütün bildiğim bu Smile
(26.12.2013, 11:46)95sahin yazdı: [ -> ]Kardesim bu arac dizel dimi

Evet kardeşim 1.4 dizel sport modeli

(26.12.2013, 13:38)Emre Fırat yazdı: [ -> ]2.0 gti'larda sunroof felan var . Otobanda yüksek hızlarda gittiğiinde sunroof'u kopan tek araçlardan biridir diyebilirim . Sunroofsuz modelini tercih ederim diğer yandan araç kaç model ?
Kamyonet geçip her sene vergisi olması için panelvandan bozma olmalı . Normal hb araç ise iyi diyebilirim . Birde sen aracına kaç istiyorsun üste 7 bin vericeksin . 13 15 arası aynı şekilde bir çok araç bulabilirsin ama temiz ilk sahibi felansa alınabilir . Herşeyini sor hiç çekinme içine sinsin araç .
Bende 2.0 hdi peugeot aldım , 180 bindeydi saat gibi çalışıyodu triger değiştirdim komple motor yaptırdım beceriksiz adamın biri yüzünden düşün . Trigeri güveniceğin ustan yoksa serviste değiştir derim 200 fazla ver kafan rahat etsin . İçine sinmiyorsa uğraşma hiç Smile


peugeot 2007 model dizel 1.4 motor hdi sport model coupe araç
bnm araç 7000 lira... 7500 lira takas fiyatı onun araç 14000 lira.
6500 lira vericem üstüne.

değerli yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ama araç benim içime sinmedi. hem coupe hem hersene muayene muhabbeti var.benim araç daha iyi daha tok ve diri 4 kapılı Big Grin peugeot 307 olsaydı düşünürdüm ama bu araç bence olmaz.
O fiyata 4 kapili xt model bulursun sakin girme takasa
Sayfalar: 1 2