Tofas Team

Tam Versiyon: Aman dikkat.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar etlik'den eryaman'a giderken (Ankara halkı bilir) doğal olarak Konya- Eşkişehir yolunu kullanıyorum. Bu gün giderken gündüz gözüyle bir şey yoktu fakat akşamın karanlığı ile görüş mesafesi düştüğü için bir köpeğe çarptım daha doğrusu köpeğe çarpılmış köpek yolda yatarken bide üzerinden ben geçtim ve karlığım kırıldı karlıkda falan değilim 30-40 TL bir şey yani diyeceğim şu ki böyle olaylarda lütfen hayvanı alın ve bir veteriner'e götürün onlarda canlı üzerinden geçtiğimde hemen sağda durdum trafiği kesmeye çalışıp kenara alıcaktım bir veterinere falan götürecektim ama üzerinden tekrar bir araba geçince... neyse diyeceklerim bu kadar dikkat edin arkadaşlar onlarda bir canlı...
İçim bi fena oldu ya Confused Herkes siz gibi duyarlı değil malesef. Çarpan arkasına bakmadan basıp gidiyor öldümü kaldımı umrunda değil Dodgy
geçmiş olsun benimde akşam karanlıkta önüme kara kedi atladı karanlıkta zor gördüm Big Grin bide yolun ortasına gelince durup baktı etrafına hızlı olsam çarpacaktım. çok dikkat etmek lazım.
benm başıma geldi yolda giderken bi köpek atladı ve çarptım veterinere götürdüm özel oldugu içn bakımına para istediler bende kedi köpek evine götürmk zorunda kaldım bilginize geçmiş olsun.
Hayvanlara çarptığınızda veteriner masrafları trafik sigortasından karşılanıyor.
Frown geçmis olsun
hayvanlara dikkat edelim arkadaşlar. bu hayvanlara çarpmakta, çarpmamak için manevra yapmakta maddi hasara ve yaralanmalara can kaybına kadar gidebiliyor... benim köye gider gelirkende en büyük korkum yoluma domuzların çıkması..tavşan tilki çakal gelincik sansar falan bolca var burada..ve bolca domuz Smile domuz dediysek eşekle boy ölçüşen türden domuzlar..önceki hafta iki tane birden yol kenarındaki kanaldan fırlayıverdiler..aklım başımdan gitti çarpacağım diye... çarpınca zaten arabanın yarısını çökertecek belliDisgusting benim merak ettiğim bu hasarları sigorta ödüyormu acaba ?

falcon-87

Geçmiş olsun abi facede duydum yazık insaf o da ALLAH'IN yarattığı can.Frown
(25.12.2013, 21:24)staradis yazdı: [ -> ]hayvanlara dikkat edelim arkadaşlar. bu hayvanlara çarpmakta, çarpmamak için manevra yapmakta maddi hasara ve yaralanmalara can kaybına kadar gidebiliyor... benim köye gider gelirkende en büyük korkum yoluma domuzların çıkması..tavşan tilki çakal gelincik sansar falan bolca var burada..ve bolca domuz Smile domuz dediysek eşekle boy ölçüşen türden domuzlar..önceki hafta iki tane birden yol kenarındaki kanaldan fırlayıverdiler..aklım başımdan gitti çarpacağım diye... çarpınca zaten arabanın yarısını çökertecek belliDisgusting benim merak ettiğim bu hasarları sigorta ödüyormu acaba ?

Trafik sigortası kendi hasarınızı ödemez.