Tofas Team

Tam Versiyon: Plakamdaki Türk Bayrağından yedim ..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Çağlayan su benim plakaya da baksana Smile
Muayene iptalini ilk defa duyuyorum kardesim harbi serefsize denk gelmissin bide araba tofasya affetmemis Angry
(25.12.2013, 11:48)YüksekDoz yazdı: [ -> ]Yalnız şuan arabada ceza gözükmüyor ödediniz mi?

Kesilen cezalar hemen sisteme düşmüyor.
Benim arkadasin siyah jeep in kaputunda Türk bayragi vardı. Tuv de tespite girip arabayi yesil kirmizi beyaz olarak renk tescili yapmak istedi kabul etmediler. Sonra aynalari ve dodikleri beyaz kaputu da kırmızı kaplatip (plasto dip) tekrar soktu ve ruhsata 3 rengi de isletti. Simdi delikanli lazim onu yasal yoldan da olsa sokmeye Smile
Mavi tr kısmını bende çok önceden kırmızı tr yazan yapıştırdım polis çevirip çıkarttırdıydı sadece ama bencede uyguladıkları çok yanlış birşey.
bu günlere kaldık işte...
Allah ıslah etsin hainleri
Plakaya rabia yapistir kimse cevirmez
(25.12.2013, 10:17)ilkerdndr yazdı: [ -> ]Aracini cekiciyle almaya hakki yok. Bagajda baska plakan yokmuydu? Neden itiraz etmedin? Muayene iptali diye birsey de yok. Senin safligindan faydalanmis. Hele bir de Türk bayragini hic ama hic elleyemez. O kadar insan icinde sesini yukseltecektin gor bak ne olacakti. Polis memuru karşısında pasif kalmayin hakkinizi savunun. Boyle bayrak Atatürk imzasi resmi gibi seyleri sokmeye kalkanlara da cevreden destek alip karsi cikin.

bagajda plaka yok tabi app değilki mühürlü kendi plakasıydı. muayeneyi plakadan değil düşüküğü bahane edip iptal ettirmek istedi. zaten o yüzden muayene iptal olmasın diye yola çıkacağım için sesimim yükseltemedim. cevrede millet toplandı homurdandı falan ama ses cıkaran olmadı cezayı yazan memur Antalyanın meşhurudur Coşkun denen it. bağlamadan yollamaz diyeblirim Antlyalı kardeşlerim bilir..

Alıntı: Yalnız şuan arabada ceza gözükmüyor ödediniz mi?

cezayı pazartesi direk ödedim zaten aracı otoparkdan cıkarttım hemen

Alıntı: Bundan dolayı aracınızı baglaması gercekten sasırtıcı
farkında olmadan baska bırsey yapmıs olabılır mısınız?

baska bişi yapma ihtimalim yok olay şöyle oldu aracda ailemleyim annem ve kardeşimde var bi gün önceden kuru temizlemeye mont vermiştim onu almak için gittik annem arabadan indi kardeşimle ben duruyorduk polisin geldiğini aynadan gördüm nolur nolmaz diye dörtlülerimi söndürdüm bire takıp ilerliyodumki düdük çalıp gel gel yaptı bende kaçmadım bişi yok diye geri geri yanaştım..
sonuç olarak eve otobüsle döndük .. Angry

cemiyete gidip bi kağıt cıkartıp şöförler odasndan yeni tebliğe uygun plaka çıkarmam istendi ( yazılar ince olan ) o iş çok uzun sürcekti şöförler odasnda tanıdk vardı direk şöfrler odasına gittim tanıdığı bulup yeni plakayı adamla beraber bastık otoparka gidip yeni plkaları gösterdim anca öle çıkartabldim aracı ..
benim esas kızdığım nokta mademki bu şekil plaka yasak tamam o zaman daha 1 ay önce muayene yaptırırken niye kmse söylemedi tüvtürk de o zaman değiştirip işimden olmasa olmazmıydı ..
arabayı bağlatmamış otopark çekici ücreti ödememiş ve ceza yememiş olurdum bu durumu otoparkdaki polislere söyledim tüvtürk de bu şekilde gecti muayeneden dedim inanmıyolar yalan cı yerine koyuyolar muayeneden çıkınca yapmışsındır böyle yoksa gecemezdin dediler bende diretmedim Lanet olsun dedim sustum ..
benim aracın plakadaki kırmızı tr camdaki yazılar ve stickere dikkat adana egsoz da var camlar da simsiyah bazen trafik polisiyle önlü arkalı gidiyoz durduruyo da ama daha bi kere ceza yemedim bayrak ve plaka hep vardı yazıları daha yazdıralı çok olmadı ama hep denkgeliyom hala hem jandarma trafiğe hemde normal e hiçte bişey demiyolar anlatmak istediğim bu adamlar ilden ile farklı muamele mi yapıyo şahsen şikayetçi değilim menemen rahat o bakımdan bence ama siz böle diyince aklım ermiyo :S enteresan...

[Resim: 5m66.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6