Tofas Team

Tam Versiyon: Sınıflara mı Ayrılsak ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Nasılsınız ? Smile Sitenin İçersinde Acaba Yeni Bi Forum Grubu Mu Yapsak Diyorum Burda Hem Site Üyelerine Hemde Adminlere Açık Bi Şekilde Sorayım Dedim. Mesela Doğan-Şahin-Kartal-Murat-Serçe Gibi Bi Alt Grupmu Oluştursak Ne Dersiniz ? Hani Mesela Murat 131'le İlgili Bi Problemi veya Sormak İstediği Birşeyi Olan Oraya Yazsa ? Nasıl Olur Sice Smile (Son Zamanlarda Arabam Olmadığından Saçma Sapan Şeylere Sarmaya Başladım Arkadaşlar Smile Farkındayım Bi Süre Beni İdare Ederseniz Sevinirim Smile Eek )
Hepsinin toplu halde olması daha sağlıklı olur. Nedeni ise 131 için sorulan soruyu Şahini olanda doğanı kartalı olanda görecek ve bildiği bir konuysa yardımcı olacaktır.
Diğer türlü genelleme olarak söylüyorum herkes kendi aracının modelinin olduğu başlık altında bulunur oraya paylaşımda yardımda ve problemlerini anlatmaya kalkarsa buradaki birlik beraberliğin pek sıcaklığı kalmaz Smile
Gökhan a katılıyorum birlik beraberlik bozulabilir gardaş.
zaten bizim arabalar aşağı yukarı aynı sistem olduğu için gereksiz olur herkezin şuanki gibi tofaş olarak tek sınıfta kalması daha yayarlı farklı model araçlar olsa neyse ama doğandan anlayan adam şahinden de anlıyo murat dan da anlıyo .
Dediğim Gbi Arkadaşlar Arabamı Verdikten Beri Biyerlere Bulaşmak İstiyo Kafa Smile Teşekkürler Smile
şahin doğan kartal 131 hepsi aynı kaporta parçalarında sadece farklılık var ondan dolayı genel olarak işlenmesi yararlı..
sitemiz bu şekil daha güzel genel olarak değişikliğe gerek duymuyoruz
Bencede olmalı Smile

falcon-87

Tolgahan abi olabilir ama bilemiyorum.Bulaşmak yer arıyorsan bi benimkine el atalım.Big Grin
Bence aynı bu şekil kalsın. Ayrılırsa bi sorunun çözümü çok daha uzar ve zorlaşır. Zaten Murat, Şahin, Kartal farklı bi sistem değil aynı arabalar Smile